Jump to content
FAS Goran

vladan_nikolic

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About vladan_nikolic

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    fiat stilo
  1. Faset je kod mene trajao nesto vise od 40000km, odnosno 3 godine.
  2. Danas sam stavio nosac motora od 1.8 na 1.9jtd. Vibracije su se osetno smanjile i uopste auto je mnogo tisi u voznji. Originalni sraf koji je kratak za ovaj nosac je R10, majstor je stavio duzi R12. Problem je samo sto je telo originalnog srafa deblje i glava je veca, tako da je morao da na standardni sraf navari malo glavu kako se ne bi okretao u lezistu. Malo me brine da se taj sraf ne pokida od opterecenja i vibracija. Kakva su misljenja onih strucnijih na forumu? Pozdrav.
  3. Karavan 1.9 115KS grad 8-8.5l, zimi i do 2l vise Nis-Crna Gora uz voznju po primorju 3-4 dana 5.5l Na otvorenom uz maksimalo stedljivu voznju 4.5-5l
  4. Ja sem u Nisu menjao jednu viljusku kod majstora koji ih reparira i ponovo ugradjuje. Radionica je u Komrenu, majstor se zove Nesa. Reparirana viljuska je bila 2600din, avgusta 2010. Nisam od tada puno presao, ali javicu kakva su iskustva.
  5. RESIO SAM PROBLEM. Dovoljno je da zadnje rebro gume, prema oplati upravljaca, otkacite i ugurate u oplatu. To je sasvim dovoljno da smanji pritisak na rucucu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...