Jump to content
FAS Goran

zuxbg

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

  1. Vezano pitanje... Da li zadnja vrata imaju prekidač (koji bi dao signal za paljenje svetla, baš kao prednja)? Najčešći scenario je da mi treba svetlo pozadi, kada otvorim zadnja vrata. Verovatni je najjednostavnije "uzeti" struju sa prednjeg svetla kabine?
  2. Da li svetlo kabine ime posebne nosače, npr. vezane za krov ili se drži na nebu (tapacirungu)?
  3. Da li je neko ugrađivao zadnje svetlo kabine u Punto Classic? Čuo sam da neki italijanski modeli imaju to svetlo.
  4. Hocu na Punto Classic da stavim rukohvate pozadi, posto fabricki nema (ima samo plasticne poklopce). Da li su dovoljni ti rukohvati ili trebaju i neki nosaci (matice)?
  5. Kod Punta Classica postoje plasticni cepovi na mestu gde bi trebale da stoje rucke iznad zadnjih (bocnih) vrata. Da li postoje ispod tih cepova sarafi (matice)? Hteo bih da kupim te rucice pa da ih montiram, jer u najjacoj verziji domaceg Punta Classica ih nema.
  6. Zvao sam ranije jedan u SA, ali nisu imali. Nisam nasao na sajtu spisak otpada. Da li zna neko za spisak, pa da zovem?
  7. Ponude ili informacije gde ima da se kupi na PM, mail, tel. 064/1454351 zuxbg@hotmail.com

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...