Jump to content
FAS Goran

zmaj_mtb

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About zmaj_mtb

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    BIH Zenica

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Brava JTD
  1. protokmjer nije sigurno jer sam isao kod drugog majstora koji je isprobava sa raskopcanim pa zatim je stavljao svoj testni ali razlike nije bilo, on mi je predlagao da zamjenim senzor na usisnoj grani posto je ranije prijavljivao gresku ali nije siguran pa mi je rekao da navratim iduce sedmice da detaljno pregleda sve oko turba .
  2. Drustvo zadnji mjesec dana imam problem sa Bravom jtd 77kw izgubio je dosta na vuci pogotovo u nizim okretajima, prije nekoliko dana sam bio na dijagnostici i ocitali su mi gresku "pressure turbo senzor " ili tako nesto otprilike te zatim ocistili senzor na usisnoj grani i ponistili gresku, međutim auto i dalje lose ide dimi puno. egr mi je odavno blokiran ,maf je uredu poslije toga su mi poceli bubati kao navodna da mozda ne radi turbina ili vakum ventil na njoj pa poslije da je mozda zacepljen katalizator te da im ostavim auto na nekoliko dana. danas sam ocistio i pregledao sva crijeva od turbine nijedno nije napuklo sve uredu . Molim pomoc ako je ko imao kakva slicna iskustva da mi pomogne jer vise nemam pouzdanja u ove svoje majstore.
  3. Mogu, ali knap. Pozadi moze i 65 profil, a napred je 60 maksimum. da libi to uticalo na povecanu potrosnju ili ostecenja trapa ili struganje, posto namjeravam kupiti nove gume a odstupanje u cijeni poveliko 195 50 mi je malo tvrada guma a 195 55 je dosta skupa dimenzija.
  4. e momci da limogu na Bravu jtd malo vece gume recimo 195/60 R15, sada su mi trenutno 195/50 R15 ali posto su nam putevi tako dobri rupa do rupe mislim da bi udobnije bilo na malo vecoj gumi. pozzz.
  5. evo da se i ja ukljucim rovio sam malo po drugim forumima i nasao semu i komplet objasnjenje pa valda moze nekome pomoci http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=hr&u=http://fiatmareaclub.com/modules.php%3Fname%3DForums%26file%3Dviewtopic%26t%3D13134&prev=_t&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhjmezUtXYtoGVTml__hv8eD_-N7qw http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=hr&u=http://postimage.org/image/6lha5opw/&prev=_t&rurl=translate.google.com&usg=ALkJrhjUd3VNiAMUrci0HTbFgm2FE_9h9Q Dijagram tempomata za kontrolne jedinice Bosch EDC15C (JTD105, JTD130)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...