Jump to content
FAS Goran

aleksandarpdm

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About aleksandarpdm

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday June 15

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Mladenovac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat uno 1.1 i.e. Fire Eleganza , Fiat Stilo 1.8 16V Dynamic
  1. hahahahhaha. To Care! Malo humora nije na odmet u ove hladne dane! Ipak zadrzavam Stila, prihvatio sam ga sa svim njegovim manama, a i mene je moja lepša polovina tako prihvatila!
  2. Misliš da nije pukla brava? Deluje mi prilično rasklimano! Voleo bih da je tako kako ti kažeš! utopliću ga malo pa ćemo videti! U svakom slučaju mu sleduje rasturanje vrata, makar zbog podmazivanja!
  3. Zdravo drugari, evo čitam ovu vašu problematiku, i sve liči na moju, ali kod mene za razliku od vas ne može da se otvori ni iznutra! Juče uveče mi se desilo. Otvorio sam auto, i iznutra otkljucao suvozačeva vrata, i devojka ih sa spoljne strane normalno otvorila, ali kad je trebalo da ih zatvori, prc neće! Pogledam spolja, brava landara kao da se odšrafila, a unutrašnja brava ne reaguje, ručica se vraća ali nema efekat. Uspem da prislonim vrata i zakljucam na dugme, ali sad nemogu da ih uopšte otvorim. Spolja nisam ni pokušavao jer brava landara, a iznutra pomeram ručicu ali ništa. Razmišljam da li da razvaljujem vrata ili da čekam da otopli! Jel imao neko sličan problem? Da nije pukla sajla? Pozdrav
  4. Drugari, koja je razlika između Selenie 20K, i Selenie 20K za Alfa Romeo? Treba da menjam ulje, i kod prodavca kod kojeg stalno kupujem ima samo Selenia 20 za Alfa Romeo, on mi kaže da je to novo pakovanje ali mi nije bio dovoljno ubedljiv. Ako neko ima više iskustva neka mi malo pomogne pri odabiru. Gledao sam na sajtu jedne naše firme koja diluje ulja i sve karakteristike se poklapaju za ta dva ulja, pa ipak oni ih prodaju odvojeno. Jel to marketinški trik ili ima neke male razlike? Unapred zahvalan!
  5. Ok, sorry. Nov sam pa mi nemojte zameriti što ponekad promašim Topic. Trudiću se da se to ne dešava! Pozdrav
  6. Druže pokušavam da se nakačim na taj server ali nikako ne ide, ili ti je ugašen komp ili nešto drugo nije u redu, uglavnom ne mogu da pristupim fajlovima! pomoć! Pozdrav
  7. Bravo 1.6 16v Obavezno! Imao ga 4 god, Menjao samo ulje redovno(kvalitetno 20K), Viljuške jer jr to generalno problem kod njih jer su za svoju dimenziju prilično teški, i sipao gorivo. 1.4 12v izbegavaj u punom luku, nisam naišao ni na jednog kome nije nešto falilo, u smislu da pod haubom nešto ne škljoca ili lupka. 1.6 ide kao sumanut a troši veoma malo, još ako imaš plin, luda vožnja za malo para. Moje skromno mišljenje, ne mora da bude ispravno, pričam iz ličnog iskustva.
  8. Stvarno opisujes slikovito. Na slican nacin sam i ja kupio mog Stila, ušla voda u uši, iskeširao i šta mi bog da! Nego, imam isti problem kao i ti, ne radi mi sirena, ne mogu da nađem gde stoji, i pisti mi board zboj j.....sijalice od tablice. Kako si skinuo šrafove? Dođe mi da izlomim celu lajsnu i da kupim novu! Pozdrav, Aleksandar
  9. Pozdrav svima, ja sam Aleksandar iz Mladenovca Naravno kao i ostali ljubitelj italijanskih vozila, Vozim Fiat uno 1,1 Fire, do skoro vozio Fiat Bravo 1.6 16v 2000god, a od skoro Fiat Stilo 1.8 16V Dynamic . Uskoro postavljam i neke slike. Nadam se da ćemo se kvalitetno družiti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...