Jump to content
FAS Goran

chroomlook

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

About chroomlook

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 11/08/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    vrnjacka banja

Previous Fields

  • Garage
    Punto HGT
  1. Kupujem samo prednja sedista od lancie hf ,da su na preklapanje,ili ako neko ima mogu i recaro sedista! Slike mogu i ovde,a moze i na pm! Bitno mi je da nisu mnogo pohabana,da su u solidnom stanju! Hvala!
  2. Na prodaju Steffan Cup felne 4x100.dve 7j et24 dve 8j et 20, uz felne idu i gume 195/45/14,dve nove dve polovne! Bez zamena! Kontakt preko pm ili na 063 445 005 Evo linka http://www.polovniautomobili.com/oglas1566388/alu_felne_14ice_steffan_cup_4x100/#5
  3. Sve je ovo lepo,svaaka cast na projektu i samo napred,ja da sam na tvom mestu ofarbo bi ga u belu perlu,crna stakla,farovi stopke! inace sam i ja imo GT Abarth evo slike
  4. Pozdrav sale! GT je GT!!! :thumbsup:
  5. Extra je puntic,i extra mu leze ovi abarthovi branici,sve fabrika jos kad bi mogo da nadjes abarthove sajtne da upotpunis izgled,extra bi bilo;
  6. Svaka ti cast za auto, sve na svom mestu,samo tako nastavi!
  7. Ljudi hvala vam na ovoj informaciji,mnogo sam vam zahvalan! :thumbsup:
  8. Pa ko pravi karbon i uzimam foliju,a felne su za sad ove,videcemo ako nalete neke lepe 17ice mozda i zamenim!
  9. Dule021; Necu da farbam konzolu,odradicu je sa karbon folijom samo da stigne!
  10. Dr Tuborg pa sve zavisi kako vozis i da li pazis, ako ne pazis normalno je da ce da se deformisu,a sto se tice ivicnjaka nije problem!
  11. Hvala svima na pohvalama ! VUK: videcu koje cu gewinde da stavim a rubovi ce se uraditi! Dejan ZR: Jeste auto iz oglasa,mislio sam da ga prodam ,ali sad mi se ne prodaje,resio sam da ga ostavim za sebe!
  12. da predstavim i ja svoj auto,u pitanju je Fiat Punto HGT 2002god,evo slika da ne pisem puno: Kad sam ga kupio Posle dva dana kupio sam od Duleta 021 farove,posto su moji bili u losem stanju,evo slike sa novim farovima; evo i enterijera Pa su na red dosle felne, stare sam zamenio sa borbet T 16icama,prednje 7.5j et35 a pozadi 9j et 30 + distanceri od 15 mm i napred i pozadi! U planu su jos stelujuci amortizeri i da se zatamni sto se tice spoljasnosti!
  13. koliko vredi fabricki cd za punto sa navigacijom i sarzerom?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...