Jump to content
FAS Goran

srclaws

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About srclaws

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.6 16V 3v
  1. Izgleda da mi je pukao sledeci deo, a nisam siguran cemu sluzi. Odmah nakon davanja kontakta, ukljuci se pumpa i gorivo odavde izvire na sve strane. Pokusao sam da skinem deo, ali bez uspeha. Plasim se da se od slivanja niz motor ne zapali. Vozim na plin, pa sam mislio da ga nekako upalim dok jos ima goriva, iskljucim osigurac za pumpu goriva i dovezem se do servisa. Moze li neko da mi objasni cemu ovo sluzi, gde da ga kupim i kako da ga zamenim? Auto je trenutno u Krnjaci, ako ne mogu sam da zamenim, preporuka za obliznji servis je takodje dobrodosla. Hvala!
  2. Hvala na pomoci, ali ja sam benzinac, tako da nemam protokomer Naravno da imas protokomer. Ako obratis paznju shvatices da imamo isti auto
  3. Klip je zapinjao u cilindru na menjacu i zbog toga je papucica ostajala dole. Ceo cilindar je od plastike i izgleda da se vremenom od zagrevanja deformise. Goran je u postu iznad objasnio postupak.
  4. Meni se desavala slicna stvar. Na kraju se ispostavilo da je protokomer. Dobijao je lose parametre i zatvarao dovod vazduha. Problem resio ugradnjom drugog (polovog) protokomera. Nadam se da ces ti proci jeftinije...
  5. Bio danas kod Gorana i on je rutinski sredio stvar. Kvacilo sad kao novo. Sve preporuke za servis Goran, mozda se ceka, ali se isplati!
  6. Imam apsolutno isti problem. Zamenjen set kvacila, i nakon malo duze voznje desava se da papucica ostane dole i ne mogu da krenem. Pre zamene kvacila, sve bilo ok. Posle, kvacilo mekse, hvata nize ali papucica ostaje dole. Sumnja se da je otisao cilindar pedale kvacila. Sta jos pokusati pre zamene? @milovan Kako si ti resio problem?
  7. Desila mi se upravo pomenuta stvar. Istrosila se zadnja leva plocica posto sajla za rucnu nije dobro pustala i klesta su se zaglavljivala. Zamenio levu sajlu, diskove i plocice u AP sportu a zatim otisao na reparaciju klesta kod Slavka na Banjici(pomenut u nekom od prethodnih postova). Zadnje kocnice ispravne sad, preporuka za Slavka. Medjutim, prilikom kocenja, uglavnom pri vecim brzinama, volan strasno vibrira i cuje se neko lupanje iz prednjeg dela. Ima li neko ideju sta bi to moglo da bude? Neko od majstora pretpostavlja da su prednji diskovi krivi. Imao sam dosta troskova zadnjih dana(set kvacila, nosac menjaca, viljuska, stabilizatori, zadnji diskovi,plocice i reparacija klesta) pa mi se ne daju pare na slepo. Hvala unapred

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...