Jump to content
FAS Goran

nessa

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About nessa

  • Rank
    Il Nuovo

Contact Methods

  • MSN
    nes.sha@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pančevo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Brava 1.9 TD
  1. @dovla: to je mrcina od auta! sećam se, prošle godine sam se vraćao iz Niške banje, u full-u natovaren (3x gitarsko pojačalo, bubanj + 2 gitare) i ortak i ja u njemu, na auto putu sam ga zaleteo 180km/h i imao je još lufta.. (prazan ni ne znam koliko bi išao) ne volim da ga drapam jer je ipak turbina malo skuplja igračka, da ne prizivam nesreću (auto koji ja vozim je honda civic, startnija je dosta, ali i u Bravi uživam dok vozim ) @Xeroj: Hvala na savetu! Nije dotrajao, extra je očuvan, ali nema maglenke Videću šta se nudi na bubanj potoku BTW, znate li neku od jeftinijih prodavnica delova u BG (potrebno mi je rame za desni prednji točak) Desilo mi se da sam od 4 radnje našao 4 različite cene, ne baš naivne razlike (najjeftiniji su tada bili neki na Voždovcu, ne sećam se imena)
  2. Ona je od onih starijih, 74 kW (101 KS) ali nije SX već oznake brava_s ...
  3. Pozdrav, upravo registrovan na forumu Porodični auto je Fiat Brava, već pomenuta, ali joj je posle 180k pređenih otkazao anlaser, pa sam mukom oko popravke (traženjem literature i pdf-ova) naleteo na ovaj krajnje zanimljiv forum. Sutra nosim kod auto električara pa ću proveriti da li je otišao automat ili bendiks. Na autu bi trebalo još srediti: - farba na krovu (lak ispucao, pa je sada ceo krov u staračkim flekama) - nabaciti prednji branik sa maglenkama ('97. godište) pa nema otvore za sijalice (proveriću da ne nekom otpadu zamenim glavu za glavu + naravno doplata ) - vozačevo sedište mi deluje malo ukrivo... I tako, prvo predstavljanje a već sam ocrneo auto, koji nas do sada nijednom nije ostavio na milost i nemilost Fotke ću nabaciti, čim lokalni provider sredi baznu stanicu. Nadam se da nisam mnogo ugnjavio na početku
  4. Kažu, prvo predstavljanje ... Porodični (ćale vozi ali se ne snalazi sa forumima ) auto je Fiat Brava 1.9 TD, '97. Nadam se lepom druženju, a ostala pitanja i teme postavljam u odgovarajućim rubrikama BTW, ja sam Neša, PA.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...