Jump to content
FAS Goran

Visconti

Members
  • Content Count

    279
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Visconti


  1. da, dobro bi izgledalo ali onda ostaje rupa tamo gde je sad pioneer (tamo gdje je bio fabricki changer ) a nemam ni onaj adapter koji se stavlja gore kad je aftermarket HU.

    Inace sa panel filterom masina pocinje da rezi od 3000 obrtaja a malo bolje poteze iz nizih obrtaja trecom i to je otprilike to sto se utisaka sa kn filterom tice. Vjerovatno bi bilo isto da sam stavio cist papirni ali eto propaganda je cudo :no


  2. Pazi, mislim da opruge nijesu toliko nize kolko su tvrdje, a sto se tice amortizera njih neki proizvodjaci listaju da su isti za sve modele, a neki (monroe) imaju poseban model za Sporting...ali mislim da bi ti to bilo ok, tj. ja bih to stavio bez problema na fabricke amorte.


  3. Ja sam napisao, nijesam mislio nikog da diskreditujem, znam da ima postenih i neovlascenih koji garantuju za svoj rad, ali govorim iz iskustva sa servisima ovdje u CG gdje garancija vazi dok ne izadjete iz garaze sa autom, naravno da je kod vas situacija drugacija.

    Sto se tice konkretnog problema, mislim da nestrucnu ugradnju mozemo eliminsati, jer kaze covjek da je presao 10000km posle servisa. Prije ce biti da je los kvalitet djelova, konkretno spaner/vodena pumpa .


  4. Nije ni mene pa ja to nisam radio... Nije mi cak ni palo na pamet tako nesto... Problem je sto deca nemaju strah od toga da ako ucini nesto lose da ce imati neke posledice to...

    E to je to od rijeci do rijeci , nedostatak straha od posledica kao i nedostatak maste da zamisle STA AKO, napr. sta ako ja pogodim motoristu velikim kamenom, on padne sa motora i auto ga pregazi??


  5. Pa tako nekako i ja razmisljam, nagrabusice oni ako nastave tako, eto na pr. sinoc su osim mene pogodili minimalno jos 10 auta,niko nije zastao da pogleda odakle pljusti kamenje, ja sam parkirao na prosirenju i vratio se nazad pjeske(sa kljucem od tockova u ruci) , onda sam cuo ovo za motoristu i veci kamen. Poceo sam da se penjem ka tom njihovom skrovistu, ali su me primjetili i udarili u beg, a posto je mrkli mrak nije mi se dalo da sad ganjam decurliju po sumi,poznaju te krajeve bolje od mene, a sad kad sam se malo ohladio, i bolje sto su utekli, da sam kojeg uhvatio tada u tom trenutku ne bi mu bilo pomoci.


  6. Danas cu otici u policijsku stanicu (koja se inace nalazi samo na 100-ak metara od mjesta gdje mi se to dogodilo)da ispricam sta mi se dogodilo, pa cisto da znaju da prodje patrola nekoliko puta tuda da se klinci uplase...mada ako su maloljetnici (a jesu) u pitanju, policiji su prilicno vezane ruke. Jutros sam vidio da steta i nije neka, ajde malo cu to zamazati plavom bojom i vozi dalje, ali se bojim da se ne ponovi, ali sta je tu je, ja tom relacijom svaki dan prolaizm min. 2 puta i stvarno mi ne pada na pamet da mi tamo neki balavci ogranicavaju kretanje. Nadam se da se nece ponoviti, valjda ih policija malo preplasi ako ih vide da patroliraju tuda. Sta da se radi, cuvas auto , pazis , imam ga skoro 5 godina nigdje (da kucnem o drvo) nijesam ogrebao, a nadje se majmun da se pobrine za to!


  7. Eto, znam da zvuci otrcano ta fraza, ali mi smo se kao djeca stvarno na zdravije nacine zabavljali...evo rezultata mog sinocnjeg susreta sa klincima koji kamenuju vozila u prolazu sakriveni u zbunje sa strane puta..

    DSC00017.jpg

    Imam jos 2 takve na vratima, imao sam srece sto mi nijesu sofersajbnu razbili..sva vozila koja su prolazila sinoc tom krivinom su bila meta, zamislite vozi lik skuter , a jedan od dripaca vice, evo ga ide motor, dodajte mi veci kamen...


  8. A cemu ti oni cajgeri stoje onako?

    Ma tako mi bilo najzgodnije da ih postavim, pepeljaru ionako ne koristim, a da budzim negdje sa strane nijesam htio.

    Planiram da narucim ovo:

    dan30.jpg

    http://www.demon-tweeks.co.uk/performance/induction-kits/car/fiat/punto-99-03/2001/1-2-80/pipercross-viper-induction-kit

    Sta mislite, isplati li se, kazu na stranim fiat forumima da se u kombinaciji sa dobrim izduvom moze ocekivati i do 10 ks vise na 1.2 16v motoru (testirali ljudi na dyno-u i postavili rezultate)


  9. Hvala na odgovoru, svaka vrsta pomoci je dobrodosla!

    Sutra kad svane cu malo podrobnije da pogledam rame/kuglu , nije bas krljanje, slican je zvuk kao ono kad pucka homokineticki ali za razliku od zgloba koji kaze cak cak cak cak ovo kaze samo jednom cak i gotovo, posle se u voznji nista ne cuje...e preko lezecih mi se sa te iste strane cuje kao cviljenje, tako kad razmislim upucuje me to na kuglu, ispitacu to ujutru pa javljam.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...