Jump to content
FAS Goran

Lapjer

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lapjer

  1. Sto se tiče mestovite voznje ja na mom puntu 2 1.2 8v nemam nekih problema. potrošnja mi je izmedju 7 i 7.5 l/100. ( benzina trošio oko 6 l/100) Moj najveći problem je što na autoputu troši više nego po gradu. Benzina je na autoputu trošio 5.3 i to potpuno opterećen u režimu vožnje do 120 km/h ne preko toga. Sada mi u tim uslovima troši 7.5 l/100 plina što je PREKO 40% POVEĆANJE. Ako imaš neku ideju voleo bih da cujem tvoje mišljenje. Niko živ nezna u čemu je problem. Inače, auto je u perfektnom stanju.
  2. Uredjaj je "Zavoli", a lampica, naravno, ne svetli.
  3. Da da, shvatio sam te i hvala ti sto mi odgovaras. Mene najvise nervira ta potrošnja na autoputu. On je na autoputu na radnoj temperaturi i nema govora o sauhu, pa i pored toga povuce 40% vise nego na benzin. To sto u gradu zimi dize potrosnju to je OK. Mene ovo drugo nervira. U svakom slucaju, hvala ti.
  4. JBG, ako mi je trošio 5.5 benzina, onda mi je malo puno ovo na gas, ipak je to skoro 40% vise. Ne kukam ja zbog litre gore dole, jebes to. Jednostavno me nervira. Mada i ovaj podatak od 5.5 na otvorenom je i manji. Prosle godine kad sam isao na more, sipao sam do cepa i punio ga opet na Đevđeliji. Novi Sad-Đevđelija je 660 km stalo je 34 litre to izađe 5.15 litara (110-120 km/h)
  5. Od posla do kuce imam 10 km. Od toga je 7 km otvoreno (vozim ga 80) a ostala 3 km je grad, ali bez neke velike guzve ( u pitanju je novi sad). Nervira me to sto je povecao potrosnju na autoputu za skoro 40%, a u servisima seru kako je 15% maksimum. Hvala ti u svakom slucaju sto si se prikljucio... 1.2 8v HAHAHA, meni se to isto desilo na toj Austrijskoj pompi i pumpadzija me ubedjuje da moze da se nabije dosta gasa u to malo crevo sto vodi do rezervoara.vrh.
  6. Pozdrav za sve. Molio bih sve koji mogu da mi pomognu da to i učine. Već dve godine imam punta mk2 2002. Bio sam prezadovoljan sa potrošnjom goriva. Trošio mi je prosečno oko 5.5-6 litara (kuća posao). Na autoputu 5.5 litara (napominjem da ga uvek vozim u režimu oko 110-115 km/h do 3000 rpm). Pre 10.000 km sam ugradio sekvent i to "zavoli" kod ovlašćenog uvoznika i servisera. Potrošnja goriva u režimu kuća posao varira od 7-8 litara (sto je oko 20%) ali se potrošnja jako povećava na autoputu. Sa 5.5 diže na 7.5 (što je skoro 40% više). MOLIM SVE ONE KOJI IMAJU TNG, A I ONE BEZ NJEGA DA MI POMOGNU, jer nema šta mi u servisu nisu radili, te kažu kablovi, te kažu svećice, pa smo i injektore menjali i sve u krug. Kakva su vaša iskustva sa potrošnjom, pogotovo na otvorenom. U napred HVALA!!!
  7. Uspeo. Morao sam da oslobodim kompletnu kutiju sa osiguracima i tek onda sam imao prostora. Inače majstor je odmah rekao da mora da se skida branik i far.
  8. Pokušao sam da pomerim far, ali sam dobio pola milimetra. Možda bi i uspeo da ubudžim sijalicu, ali mi je ispala ona oprugica što drži sijalicu i tu je bio definitivan kraj
  9. Da li neko zna kako se menja sijalica oborenog svetla na strani vozača, pokušao sam ali ne ide nikako. Polomih prste.
  10. Isti problem sam imao, u pitanju je bila sijalica za poziciju, gubila je kontakt.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...