Jump to content
FAS Goran

odlican05

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About odlican05

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/01/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto 1.3 MJT 2005.
  1. Treba mi dobar mehaničar za zamenu druk lagera/seta kvačila za punto klasik mjt 1.3. Po mogućstvu na čukarici.
  2. Kakav zamajac ima fiat punto classic 1.3 mjt 2005 godiste, i koliko kosta nov komplet seta kvacila i zamajca - koji proizvodjac je najbolji, a koliko repariran?
  3. treba mi pomoc kako da skinem sa punta klasik elm 327 bluetooth dijagnostiku iz konektora pored osiguraca. koja je caka? http://postimg.org/image/l2y07y9hr/
  4. 80 evra dihtovanje, 50 evra osovina, 20 evra montaza ni kap ne pusta sada kad je popravljena
  5. Pumpa predihtovana (80 evra), osovina pumpe zamenjena (50 evra), montaža i demontaža pumpe (20 evra). Po montaži nema ni kapi gotiva da curi tamo gde je šikljalo pre servisa. Saznao da se vakum aparat sam dopunjuje iz motora sa uljem. Kočnica popušta polako. Pozdrav svima.
  6. Sraf na cr pumpi koji je ka kabini je problem pri skidanji, ne moze da se izvadi od vakum aparata. dovoljno je popustiti srafove koji drze vakum aparat (ne skidati ih potpuno) kako bi se izvadio taj sraf koji drzi cr pumpu. Cr pumpa se lagano izvuce drzeci kuciste pumpe u nivou svake od cetvrtki (kao mercedesov znak). Sve u svemu svaki sledeci put je lakse.
  7. uspeo da otkacim, i skinem cr pumpu, koja kolicina ulja ide u vakuum aparat koji je iznad cr pumpe i koji tip ulja?
  8. hvala probacu sutra, sva creva otkacena svi srafovi skinuti
  9. interesuje me nacin skidanja pumpe visokog pritiska kod multijet 1.3 punta. odsrafio sam tri srafa kojima je pumpa pricvrscena za motor, ali nema teorije da se skine. moze li pomoc ako neko ima iskustva sa tim? hvala unapred
  10. Sad video curi sa donje strane na spoju sa motorom
  11. Nije bilo problema pri paljenju, inace curi (kaplje) sa donje strane uokvirenog dela
  12. pri paljenju, kad je na kontaktu, na uokvirenom delu pocne da curi gorivo, nakon voznje oseca se miris goriva. sta je u pitanju?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...