Jump to content
FAS Goran

jevta

Members
  • Content Count

    527
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jevta


  1. 11 hours ago, Agonija said:

    Veliko razocaranje koje moram da podelim vezano za Vozzi. Zadesilo nas je nevreme u Italiji. Grad koji je padao nam je unistio automobil, vise nije bio u voznom stanju. Zvali smo Vozzi odmah u 23h da vidimo opcije, receno nam je da ce nas neko kontaktirati ujutru I organizovati prevoz vozila I nas za Srbiju da ne brinemo. Ujutru poziva nije bilo, te smo oko 11h zvali Vozzi, samo smo dobili odgovor da rade na tome. Uplatili smo dodatnu noc u hotelu. Oko 16h i dalje poziva nije bilo, covek koji nam se javio nije imao predstavu o cemu pricamo. Apsolutno nikakva komunikacija od strane Vozzi sem radimo na tome. Sa dvoje dece mladje od 7 godina prinudjeni smo bili da sami nadjemo slep, jer je novo nevreme pretilo da zadesi grad, sto bi unistilo potpuno automobil. Moralo je vozilo sto pre da se pomeri i mi da se vratimo za Srbiju. Nabavili smo sami kontakt od slep sluzbe, oko 17h smo ih zvali , gde nam je receno da I oni saradjuju sa Vozzi ali ih niko nije kontaktirao. Oni su bili na raspolaganju odmah da dodju po nas sutradan ujutru. Zvali Vozzi sa namerom da spojimo slep sluzbu sa njima kako bi oni platili slep. Odbili su i rekli da nama i kasko moze to da pokrije ako hocemo da idemo.  Posle rasprave, zvali su nas iz Vozzi posle 1h da nam kazu da su nam nasli prevoz ali tek kroz 2 dana uvece mogu da dodju, do tad ce oni naci neki alternativni smestaj iako smo vise puta naveli da I zbog automobila I zbog novog nevremena  i male dece mi ne mozemo da ostanemo u Italiji. Prinudjeni smo bili sami da platimo ceo iznos. Vrativsi se u Beograd, uspeli smo sa kaskom da ugovorimo da nam povrate sumu za slep ali je iznos umanjen za ucesce u steti. Kako Vozzi nikako nije imao udela u pomoci oko naseg povratka, trazili smo refundaciju  gubitka koji smo pretrpeli i da nam pomognu I vrate deo koji nam ne placa kasko. (sto bi izaslo oko 200 EUR). Cekali smo 3 nedelje da nam se refundiraju sredstva posle vise puta zvanja, na kraju je refundirano samo 200 EUR (50 EUR po osobi za smestaj) koliko vracaju. Sramno za njih zaista, jako veliko razocaranje. Mozda super rade po Srbiji, ali nikako nisu za internacionalna putovanja.

    A i si iz neke druge kuće pomoći na putu?


  2. On 7/17/2023 at 9:21 AM, PremieRacing said:

    Super, i sretno ti bilo, al' ovol'ki kobasičar Ne znam da l' je potreban i direktoru neke firme ili privatniku koji stalno nešto kabasto vozi i prevozi. 

    Odličan auto, al' preveliko je to za sve moguće i nemoguće potrebe...

     

    Opet kažem, uživaj u predobrom i napucanom autu  :cheers:

    Kaže neko ko vozi Vlovo iz hobija:D

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...