Jump to content
FAS Goran

fiatBL

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. ^^^ Moguće da je to, jer kad sam kupio auto rekoše mi da je dugo stajao pa mu je akumulator bio prazan totalno. Pokušaću sa novim akumulatorom i sa update-om softvera.
  2. U maju sam kupio Stilo karavan 1.9 MultiJet, 2006.god. Poslije toga sam ga odvezao majstoru na zamjenu filtera, ulja i sl. Nakon zamjene ulja, kad je majstor startovao motor, dugo se nije ugasila lampica ulja, tek nakon nekoliko paljenja/gašenja motora. Neko vrijeme sam vozio auto i nije bilo problema ali mi se onda povremeno počelo dešavati da nakon dužeg stajanja (preko noći ili kad se ne vozi cijeli dan) prilikom startanja motora ostane upaljena lampica ulja i javlja mi da je nedovoljan pritisak ulja u motoru i da odmah ugasim motor. Ugasim, ponovo startam i sve OK. Nivo ulja je OK. U međuvremenu sam zamjenio filter ulja i neko vrijeme je bilo u redu i neki dan mi se ponovo desila ista stvar prilikom pokretanja motora.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...