Jump to content
FAS Goran

jocifer93

Members
  • Content Count

    127
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jocifer93

  1. Postovanje Gorane. Pokidao mi se levi nosac motora pa bih ih zamenio sve u kompletu. Da li iz vaseg iskustva febi i swag opravdavaju duplo visu cenu u odnosu na akron i sta bi bila vasa preporuka za punto 1.9d 44kw. Unapred zahvalan na odgovoru.
  2. Sta to moze otprilike biti iz vaseg iskustva? Hvala. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
  3. U voznji se ne cuje, jedino se na kratko zacuje zvuk skripanja ako krenem pod gasom, dok polaskom samo kvacilom tog zvuka nema. Evo da blize opisem ponasanje menjaca: kad je kvacilo pritisnuto nema dodatnih zvukova dok kad je pusteno nekad je zvuk jaci, nekad slabiji, a nekad ga i nema i podseca na vrsalicu. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
  4. Zdravo. Gde se tacno na menjacu nalazi lezaj spojnicke osovine? Istrazivao sam na internetu ali nisam nasao nista korisno. Koliko je komplikovana zamena, posto trebam da radim set kvacila pa bih ujedno zamenio i ovaj lezaj jer se bas cuje kada je pusteno kvacilo? Hvala.
  5. Zdravo. Da li bi neko iz novog sada mogao da pogleda ovog brava. Cuo sam se sa covekom, kaze da je vlasnik 2. godine, pre 8000 uradjen veliki servis, jedino ulaganje mali servis, navodno nigde nije ulubljen i sl. Ja sam iz Nisa pa mi je tesko da za dzabe potezem cak do NS, a ozb sam zainteresovan za auto samo ako je uzivo u dobrom stanju. Tako sam na nevidjeno otisao u BG verujuci na rec coveku po brava 1 (par postova iznad), a bio je havarisan. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12702668/fiat-bravo
  6. Zdravo. Sta mislite o ovom bravu? Hvala. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12702668/fiat-bravo
  7. Zdravo. Imam u pitanje u vezi sa menjacem na puntu 1.9d. Ovo se sve manifestuje na leru (makar se tu cuje). Kada je pusteno kvacilo cuje se neki zvuk tandrcanja koji prestaje kada se pritisne kvacilo. Takodje se pre neki dan pojavio i zvuk metalnog zveckanja. To mi se cini da je pocelo da se javalja trenutku kad je kvacilo pocelo da hvata od pola (ranije je hvatalo odmah od poda). Jos jedan stvar koju sam primetio je da kada se krece pod gasom, cuje na kratko neki "skrip" zvuk na prvo otpustanje kvacila i samo tad. Da li bi neko mogao da dijagnostikje koji je tacno kvar.
  8. Zdravo. Da li postoje troskovi odrzavnja q2 pogona? Pratim polovnjake i nisam siguran da li je pametna kupovina.
  9. Prvo i jedino iskustvo sa njima je bilo pre par meseci kada sam na facebook-u video akciju za instrument tablu za punta 2. Stigla je tabla sa neispravom kazaljkom za obrtaje. Obavestio sam ih da je deo neispravan nakon cega mi je receno da ce mi ponovo poslati drugu ispravnu tablu. Stigla je tabla koja jeste bila ispravna kojoj su bili polomljeni nosaci tako da sam morao opet da budzim. Nakon ovog negatvnog iskustva nemam nesto poverenja u njih.
  10. Kupi termostat od reno-a 4 stavi u crevo i rokaj. Pozdrav.
  11. Postovanje Gorane. Da li bi vas servis mogao u subotu da odradi proveru polovnog vozila bravo 1.9jtd 2001 godiste u nekom terminu do 10h, posto covek od koga bih kupio automobil radi nakon toga? Unapred zahvalan. Pozdrav.
  12. Ako te taj auto lepo sluzi ne vidim razlog za prelazak na drugi auto istog segmenta samo zato sto je mladji.
  13. Jel ove garancije za veliki servis pokrivaju stetu ako recimo pukne zupcasti kais i napravi havariju u periodu garancije. Pitam cisto informativno.
  14. Pozdrav. Planiram da kupim brava u nekom narednom periodu i listajuci oglase sam primetio da skoro na svim ponudjenim autima zazori izmedju haube i krila nisu jednaki sa obe strane. I na ulici zagledam neki bravo kad naleti i u vecini slucajeva je isti problem. E sad znam ja da je ovo auto star preko 15 god. i da ne moze sve perfektno da bude, ali ovaj problem mi je bas zapao za oko posto nije moguce da su svi bas lupani. Jel ovo neki standarni problem ili? Nije da mi smesta, ali zeleo bih da se informisem pre kupovine. Hvala.
  15. Pozdrav. Doslo je vreme da kupim svoj prvi auto. Skoro 6 godina vozim ocev punto 1.9d ali je postao nerentabilan u odnosu na ono sto pruza. Zapao mi je za oko ovaj bravo, pa bih zeleo da cujem i vase misljenje. Jedino sto sam zapazio je zazor izmedju krila i haube koji je nejednak, ali gledajuci ostale oglase i bravce na ulici vidim da je to cesta pojava, a nemoguce da su svi udarani. Dakle, u pitanju je sledeci oglas: https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/10884315/fiat-bravo-19-jtd. Cena je 1400 evra ali bi verovatno cena isla jos malo nize posto dugo stoji na oglasu i nije nesto narocito popularan model, naravno pod uslovom da nema nekog veceg ulaganja.
  16. Zdravo. Koje su razlike izmedju 1.3 sa 69ks i 1.3 sa 75ks kod punta mk2b? Hvala.
  17. Koja marka grejaca se pokazala kao najbolja? Hvala.
  18. Jel zna neko tacan razlog zbog cega se ne preporucuje bezicni elm za proxy sem sto pise na muilti ecu scan sajtu? Cisto informativno pitam.
  19. Ja sam kao kupio kvalitetniji od lika koji je nahvalio svoje uredjaje kako imaju kvalitetnije cipove. Uspesno prodje test sa komandama i hteo je da pristupi motoronom racunaru, dok body comp-u i intrstument tabli nije hteo. Pa sam ga onda zvao on mi kaze mora da se modifikuje. Ja sam mu skinuo onaj otpornik ne secam se izmedju kojih pinova bese i onda je proradio i sa ostalim modulima. Pokusacu da uradim full modifikaciju elm-a sa dodatkom jos nekih otpornika pa cu da probam ponovo.
  20. Pokusao sam da odradim proxy svojim elm-om. Prodje neke upise u body modul i kada treba da upise u dashboard modul ispise failed. E sad mene zanima da li je ovo do dijagnostike tj. da li je imao jos neko ovaj problem. Mozda je problem i sto je tabla od benzinca, mada ne verujem posto sve radi samo me blinkanje malo nervira.
  21. Poštovanje Gorane. Menjao sam ventilatore hladnjaka i klime na puntu 1.9d 44kw. Kada dijagnostikom (elm 327 + multiecuscan) testiram prvu brzinu ventilatora pale se oba ventilatora, dok testiranjem druge radi samo ventilator hladnjaka. Da li je ovakvo ponasanje normalno? Unapred hvala. Pozdrav.
  22. Konacno stavljen termostat od reno 4 temperatura ne mrda sa pola. Pa koliko pitraje potraje za 500 dinara.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...