Jump to content
FAS Goran

Marko_ng

Members
  • Content Count

    85
  • Joined

  • Last visited

About Marko_ng

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 05/31/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Negotin-Beograd
  • Interests
    Auto elektrika,racunari...

Previous Fields

  • Garage
    2004. Fiat Stilo 1.9 M-Jet 16V 140hp i 2006. Fiat Stilo 1.9 M-Jet 120hp

Recent Profile Visitors

1959 profile views
  1. Posle neozbiljnosti od strane prethodnog kupca, stilo ponovo na prodaju. Cena za drugare sa foruma je 2700€ fiksna i vazi do isteka registracije a to je 25.03.2017. Za ostale informacije 0649638879 ili inbox, viber, whatsupp... https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9563154/fiat-stilo-multijet-16v
  2. Za clanove foruma cena 3000e, u oglasima je veca.
  3. Auto je u odlicnom stanju, odradjeni svi servisi (mali i veliki), sredjen trap (letva, spone, stabilizatori), stavljeni novi farovi sa morimoto bi-xenon projektorima i COB dual color ring-ovima. Ubacena tabla od abarth-a i uz auto dajem i njegovu fabricku tablu. Navigacija je perfektno ocuvana, sto je retkost, telefon radi odlicno.Alu felne 17-ice sa ok gumama + 4 celicne 15-ice sa odlicnim zimskim gumama. Prvi sam vlasnik u Srbiji, 4god. je kod mene. Stila sam sredjivao za sebe nego imam potrebu za vecim autom pa je zato na prodaju. Za info pozovite 064/963 88 79
  4. Ugradjeni projektori sa COB dual color prstenovima, ofarbana rozetna u crno i stavljena maska bez znaka.
  5. Jel zna neko da li je ista letva volana kod Stila JTD i Multijet 16V(JTD 16v) ?
  6. Zvao sam malopre servis Goran. Nisu mogli da mi izadju u susret za sutra na zalost...kazu da je cena ako auto ima DPF desetak hiljada a bez njega oko 7-8000din [emoji50] Radi li ko jos za jeftinije novce?
  7. Pozdrav Gorane, zatvorio sam EGR ventil na Stilu multijet 16v pa mi je posle par km izbacio gresku "Engine Fault". Koliko bi kostalo da se ona softverski odkloni i da li bi moglo sutra da se to sredi posto sam sutra samo u Beogradu, inace sam iz Negotina?
  8. Ja sam juce na stilu multijet blokirao EGR. Mogu da kazem da je auto malo zivnuo sad...bolje prima gas u nizim obrtajima, ne dimi, nema vise vibracija i tresenja prilikom paljenja i gasenja...Jedino mi je posle par km voznje upalio engine fault i trebam softverski da ga iskljucim. E, sad...pitanje..posto sam sutra u Bg-u, gde bih mogao da odem da se to odradi i koliko uzimaju za tu intervenciju?
  9. Stilo multijet uslikan na labudovom brdu kod marketa orasac...mozda je neko sa foruma...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...