Jump to content
FAS Goran

Dr. Tuborg

Members
  • Content Count

    1368
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dr. Tuborg

  1. Dr. Tuborg

    P: Rasveta

    Moze lock. Nesto sam poklonio a ostatak ide na KP.
  2. Dr. Tuborg

    P: Rasveta

    Visak koji mi ne treba. Sve je ispravno,treba samo ocistiti jer je mene mrzelo. Dva AC balasta,dve sijalice H4 (6000K i 6500K),dve LED sijalice zute boje (prijavljuju gresku),jedna LED bele boje za rikverc (ne prijavljuje gresku),dve LED H1 (koliko se secam ne prijavljuju gresku),LED svetla za tablice (ne prijavljuju gresku) tipska bas za grande punto. Cena simbolicna,sve za 1000 kinti. Samo licno preuzimanje blizu Ade kad se budemo dogovorili. 061-656-43-12
  3. Zahvaljujem na odgovoru. Ne mogu to nigde da nadjem. Sto se tice gumica imaju dve vrste,spojene i odvojene,problem je sto ne znam koja je za moj motor. Rovario sam po internetu ali ne nadjoh da budem 100% siguran. Nasao sam odvojene gumice sa sve hladnjakom koji mi ne treba. Sto se tice manzetni,rekose mi da ima par razlicitih i da ih je muka naci. Kako god,javicu se i doci bar da zamenim manzetnu ako nema gumica. Nadam se da sluzi onaj vanbrodski britis sigal.
  4. Evo i ja da napisem moju muku. Gumice kucista filtera ulja i manzetna srednjeg zgloba,neka trouglasta. GP 1.4 T-Jet. Ima li nade?
  5. Koliko se secam mislim da sam video takve pre dve nedelje,na prodaju su. Poslao sam ti broj u poruci pa pozovi coveka za slike i info. Pozdrav
  6. Ako nije petoro vrata ima drndanja da mu se pridje.
  7. Naruci u Kit komercu,stize za dan-dva. Sifra je 835815 da ti bude lakse,kosta oko 800 kinti.
  8. ET je 43,zimski set mi je taj ET. Inace felne su od Merive.
  9. 205/40/17,hrabro za voznju po BG-u. Moj je spusten ali morao sam da predjem na veci profil,205/50/17. Jbg,skupo je terati inat zarad izgleda. Ovako sam nasao kao neki kompromis. Rupe su rupe,ne vredi razdrndavati trap.
  10. Ta je dimenzija. Ja sam kupovao u Lav autu,220 dinara komad koliko se secam. I meni su crne felne pa sam na srafove stavio one crne plasticne kapice da se ne vide srafovi.
  11. Odradih i ja update na engleski za GP. Jedini problem koji sam imao je taj sto nije htelo da radi sa flesom od 16GB,nadjem fles od 8GB i formatiram ga u FAT32 (ne quick format nego duzi),prekopiram fajlove i ubacim u USB u kolima,sve se zavrsilo za manje od minut. E da,kad sam ubo fles u USB u kolima nista nije rekla gospodja na italijanskom,samo se culo "System language updated" na kraju apdejta. Da vas ne zbuni ako se nista ne cuje pri stavljanju flesa jer koliko sam cuo i video na klipovima cim se ubaci fles ona istrtlja nesto na italijanskom pre pocetka apdejta.
  12. Svake godine kupim sprej za odledjivanje i ove se izglupiram i kupim ovu tecnost K2,ne da smrdi nego je malo falilo da povratim.
  13. Ako si kupio takav auto da bi budzio termostat od Reno-a...
  14. Na kraju skini airbag pa vidi da dzek u volanu nije labav.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...