Jump to content
FAS Goran

milogor

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav svima na forumu i srecna nova godina!!! Pitanje za Chiki-ja sa foruma: Molim te, da li mozes da mi kazes ko je majstor koji ti je na kraju sredio zadnje kocnice i ako moze njegov kontakt telefon? Kod mene isto, razbijaju me zadnje kocnice!! Malo, malo pa piste, skripe, blokiraju!!
  2. Evo da kazem sta sam konacno uradio po pitanju haube. Misa se vratio sa odmora, kaze covek ne vredi sto se nece raditi cela hauba pa onda gitovanje, farbanje i sve ostalo. Uradio bi po zaista vrlo korektnoj ceni ali ipak necu ispravljati. Prvo, hauba nigde nije ostecena, mislim na boju i lak, e sad da gadno izgleda, izgleda. Drugo i jos vaznije, niko ne garantuje da vec sutradan neki stokilnjak nece navaliti guzice na nju i napraviti isto ili jos gore. Inace, i Ivan sa foruma je video (Ivane, hvala jos jednom za felne) i covek ostao bez teksta. Inace, jos jedno upozorenje za vlasnike SW-a. Nadam se da se nikome nije desilo i da nece, ali video sam jedan SW sa odvaljenom zadnjom ruckom gepeka. Pitam coveka sta je bilo - penjala se deca, jurila macke, i nogom odvalila rucicu. Uglavnom, kada sam video sta sve mogu namerno ili slucajno da urade, odlucio sam da se ne nerviram. Osim ako ne uhvatim nekog da se izivljava iz obesti. E tad... PAYBACK TIME!!!
  3. Evo ovako: bio sam kod Duleta danas, covek pogledao i kaze bolje da se nista ne dira, kako je tako je, sve sto bi radio najvise bi za 30% smanjilo vidljivost ostecenja. Znaci i dalje bi se videlo, samo bi jos tukao po haubi, presvlacio mesto gumom, lakirao,... Kaze bez obimnije intervencije nista, a onda to podrazumeva gitovanje, farbanje i plus dosta kosta. Inace njega dosta hvale, i mogu reci da je bio korektan, odmah je rekao sta moze i sta misli da je najbolje da se uradi - tj. ne uradi. Ako nekom zatreba, tel. je 37-57-829 i 064/202-73-73, Sremska 33, Zemun. Cekam da se Misa vrati pa da vidim sta on kaze, i da vidim sta dalje. Veceras gledam, komsija isto vozi Stilo SW, i nije imao ostecenje, jer sam, onako popizdeo zbog moje haube obisao po parkingu druga auta, E VECERAS JE TU, s tim sto su njemu manje sjebali samu haubu, ali su mu zato ulubili i levo krilo !! Kakva je ovaj narod ciganija, da ne verujes! Ispada ako nemas garazu, moras da spavas u kolima sa livorom ispod glave i jednim okom otvorenim. Bolesnici!
  4. Jesam naravno nego kazem da pitam za svaki slucaj jer je, makar tako deluje, malo specificno odnosno lim haube se prelomio preko gredica pa nije udubljenje vec, ajde da kazemo dve ispupcene linije. U svakom slucaju zvao sam Misu (radio sam vec kod njega limariju - sasvim OK) ali nije dostupan verovatno je na odmoru. Nasao sam i broj i adresu Duleta iz Zemuna koji radi rucno peglanje pa cu zvati sutra. Hvala u svakom slucaju, ako nista ne uspem javljam se ponovo za pomoc a ako uspe okacicu slike pre i posle tretmana.
  5. Pozdrav svima na forumu. Imam pitanje u vezi haube Fiat Stilo. Jutros sam primetio da je hauba ulubljena, u stvari vide se dva ispupcenja kao trake, verovatno je neki `konj` seo na auto preko noci - da odmori! E sad, posto boja i lak nisu ispucali a izgleda odvratno i hteo bih da sto pre to resim (ako ikako moze bez farbanja jer na krilu nisu uspeli da mi potrefe nijansu) pa ako moze savet kako i preporuka kod koga. Gledao sam sa unutrasnje strane haube, na tim mestima idu poprecne limene grede - zbog toga nisam siguran da li i kako moze da se izvede.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...