Jump to content
FAS Goran

KostaKoki

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Poceo sam da pisem odgovor jos pre 20-ak dana, i nekim cudom nije se postavio. Da to je zapravio bio problem, klapna gasa, to se resilo i sada je sve kako treba.
  2. Hvala puno na informacijama, nov sam što se tiče foruma generalno pa nisam upoznat sa pravilima, ali sada je sve jasno. Pozdrav.
  3. Hvala puno, da li ste čuli za nekog majstora Branu, kažu da je on dobar majstor za Alfe? Je l znate možda nekog dobrog majstora za Alfu generalno?
  4. Dobro veče svima. Imam jedan mali, da ne kažem veliki problem. Skoro sam uzeo Alfu Giuliett-u, 1.4 120ks, 2012. uvežen iz Švajcarske. Automobil je u odličnom stanju, mehanički jako dobar, utegnut, i lepo ide, međutim na prvom paljenju ujutru kompjuter prijavljuje greške na apsolutno sve (steering wheel locked, hill holder unavailable, start stop system disconnected, check engine, nivo goriva blinka i prikazuje kao da nema uopšte gorivo itd itd...). Kad su greške na instrument tabli auto *jedva* ide, i treba baš da se stisne gas da bi auto *živnuo*, i naravno ništa od gore navedenog ne radi (hill holder, start stop system...) Međutim, na treće ili četvrto paljenje neke (ponekad i sve greške) se obrišu ILI kada ručno obrišem greške preko OBD konektora i onda auto ide normalno, DNA modovi rade bez greške, bezbednosti sistemi isto.... I naravno, ako auto stoji duže od 10 sati (npr.), ponovo se isto desi. Da li je neko imao iskustva sa ovim problemima i kako može da se reši? Pozdrav

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...