Jump to content
FAS Goran

zoranbeloicic@gmail.com

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About zoranbeloicic@gmail.com

  • Rank
    Il Nuovo
  1. Niko ne moze da uradi nista vezano za senzor i ocitavanje. Jedino nova originalna boca. Postoji i druga opcija, ali nije bas za javno pisanje.
  2. Jeste Stako g14. Kontaktirao sam i Poljake, tamo se proizvodi, ali mrka kapa. Nasao sam je na netu ne znam tacno gde i cena joj je oko 500€
  3. Cuo sam se sa svim zivim servisima koji rade plin. U sustini niko ne garantuje da ce taj senzor raditi. Mislim da senzor koji trenutno na mom autu moraju da menjaju sa novim senzorom koji je ide uz novu bocu.
  4. Pozdrav, interesuje me da li je neko imao slicnu situaciju. Uvezao sam auto iz inostranstva, u pitanju je vw polo 2013 god koji ima fabricki ugradjen plin. Na carini su mi rekli da moram da menjam bocu, posto je istekla. Problem je sto ako zamenim bocu koja ima da se kupi kod nas na trzistu gubim ocitavanje potrosnje i ocitavanje nivoa plina u boci. U pitanju je toroidna boca proizvodjaca Stako. Koliko sam citao vise ne moze da se reatestira boca koja je bila u autu, nego se menja novom. Ako neko ima neki predlog ili nekog ko moze da mi zameni bocu, ali da mi ostane ocitavanje na bord kompjuteru

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...