Jump to content
FAS Goran

Djoric Stefan

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Djoric Stefan

  1. https://aftersales.fiat.com/elearnsections/main.aspx?nodeID=188001923&languageID=2&markID=1&modelID=2000003&valID=2000307&prodID=2003009&modelName=Fiat - 188 - Punto Classic&langDesc=English&sectionName=Impianto Elettrico&validityName=1.2 16v Pronasao sam ovo i verujem da je ispod vozacevog seidsta negde
  2. Da li neko zna gde se nalaze ovi "connector blockovi" punto 2b?
  3. Zdravo, da li moze neko da slika ili napise redosled zica za konektor lamde sonde, moj je punto classic 2009.
  4. p0135(bank 1 sensor 1) znaci da treba da zanim gornju ili donju lamda sondu?
  5. Momci, nema potrebe za raspravu, zadnji je nekih 40e,kupicu oba i javljam da li sam i kako uspeo, kada ga i ofarbam izbacicu slike.
  6. Pa da l bi onda bilo glupo da stavim samo prednji branik takav, a zadnji da ostavim obican?
  7. Moj je 188, da pojasnim pitanje da li bih na ovaj mogao da nakacim branike od ovakvog zutog i prednji i zadnji?
  8. Da li bih mogao da stavim branike od punta 3 sa troje vrata, na moj punto isto 3 ali sa 5 vrata?
  9. Update za moj problem, bio sam kod elektricala i centrala radi preko daljinskog mogu i da zakljucam i otkljucam ali moram dva puta da pritisnem dugme? dok otkljucavanje mehanicki na kljuc ne otkljucava sva vrata, samo vozaceva? da li je neko imao iskustva sa time ili slicno nesto?
  10. Zdravo, u pitanju je punto mk3, stiglo mi je ono sokocalo za daljinsko zakljucavanje, i uz pomoc nekih youtube tutoriala sam resio da to sam odradim. Uz pomoc multimetra sam trazio zice za centralnu bravu i pronasao jednu(zeleno belu) koja je imala 3V i 0V u zavisnosti da li je otkljucan ili zakljucan, e sad malo kako sam ja tu petljao ta zica trenuto ima 6.4-6.8V konstanto i centralna brava uopste ne radi, pretpostavljam da ima veze sa time, a ja stvarno nemam ideju u cemu je problem. Niti se generalno razumem u te stvari

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...