Jump to content
FAS Goran

petko2108

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About petko2108

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 08/31/1979

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Bravo 1.6 16v
  1. Pozdrav svima, slican problem kao ovaj na pocetku ove teme, u pitanju je 1.6 16v `97god., znaci u voznji se desi da izgubi snagu, upali se lampica za dijagnostiku i tek posle nekoliko kilometara vrati se u normalu i lampica dijagnostike se ugasi, u tom trenutku kad zeza obrtaji su od 400-500 i rad motora je kao da trokira. Dijagnostika samo za lambda sondu kaze da nije u redu. Pre nedelju dana sam je zamenio, stavio sam novu i juce mi se tek opet na 2 sekunde upalila lampica za dijagnostiku i ugasila. Znaci dijagnostika kaze da je sve u redu osim sonde, sta mislite sta to moze biti?
  2. Pozdrav. Potrebne su mi one 2 gumice dihtunzi za mali hladnjak, Ima li jos negde da se kupe osim u Subotici?
  3. Pozdrav svima, imam problem sa ventilatorom klime, naime termoprekidac ga normalno ukljucuje kada je u pitanju hladjenje motora, ali kada ukljucim klimu ventilator se ne pali, da li ovo ima veze sa termoprekidacem (ima tri kontakta) ili je mozda reostat u pitanju. Probao sam sva tri kontakta na dzeku od termoprekidaca tako sto sam doveo direktno minus sa akumulatora probnom lampom, na jednom kontaktu se pali ventilator na drugom ne ali svetli probna lampica sto znaci da i na drugom dolazi struja a treci je naravno minus. Da li neko ima ideju sta to moze biti?
  4. Ima li neko resenje kako skinuti lak sa krova a da farba ostane?
  5. Pozz, imam isti problem na mom bravu, nekih 5-6 fleka po celom krovu, boja izbledela i na krovu i na haubi, s tim sto se na haubi lak jos nije poceo skidati.
  6. Pozdrav svima. Ima li neko semu dijagnostike i kabla za starije fiate (Tipo 1.6ie), koji imaju konektor sa 3 pina?
  7. Pozdrav svima, Zovem se Sasa, iz Krusevca sam, vozim Fiat Tipo 1.6ie 66kw '89god.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...