Jump to content
FAS Goran

vlada95s

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Samo da javim, uspeo sam da otvorim konektor. Naisao sam na novi problem naime po semama koje sam preuzeo sa E learn tempomat trebam povezati na pinove 34 i 41 body racunara. Ali kada sam otvorio konektor pin 34 je vec zauzet nekom crnom zicom, dok je pin 41 slobodan. Takodje boje i raspored zica mi se razlikuje u odnosu na semu konektora sa E learn. Da li neko ima semu D konektora body racunara (Body computer Delphi 955) za Grande Punto 1.4 8V Natural Power ? Srdacan pozdrav.
  2. Pozdrav forumasi, Skoro sam uzeo GP 1.4 cng. I zbog dugih putovanja nasao na netu neku temu o ugradnji tempomata. Profesionalna deformacija kao elektro inzenjra je ucinila svoje da sam ja to morao da probam da odradim. Na mom puntu nema izvedenih konektora tako da sam sam ugradio dugmice na volanu, izradio plocicu sa otpornicima i diodom i izveo kablove preko spulne volana do body racunara i tu krece problem. Nikako ne mogu da otvorim konektor na body racunaru, skinem ga sa racunara ali plastika zapekla i nema sanse da se otvori. Strah me je iskreno da ga ne polomim jer je plastika krha. Da li mozda neko ima uputstvo ili neki video da mi preporuci kako se pravilno rastavljaju ti konektori na body racunaru, mozda ja negde gresim i pokusavam da ga otvorim nepravilno. Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...