Jump to content
FAS Goran

Tester

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Tester

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    -
  1. Hvala na odgovorima ljudi. Bio sam da pogledam auto, pa cu ostaviti moje utiske ovde, ako nekome bude korisno. Gepek veliki, obzirom na dimenzije auta, mesta pozadi ima. Ergonmija OK, visina naslona za ruke mi prijala sto mi je bitno. Ne bih ga uzimao bez najjaceg paketa opreme. Zvucna izolacija podvozja slaba, bas se cula buka od tockova na vecim brzinima (od 80 pa na gore). Menjac odlican, u svakom smislu. 1.4 16v - ne znam sta bih vam rekao, svako za sebe mora da odluci da li je to dovoljno. Verovatno da bi najveci problem bio u preticanjima ili na primer sa maksimalno natovarenim autom. Standardan beniznac bez turba, mora da se tera u obrtaje sto mi je OK. Zakljucak je da je auto simpatican, mislim da nije skup za posedovanje i kao svakodnevni prevoz mi deluje kao racionalna kupovina. Napomena: svi utisci su nakon 20 minutne uglavnom gradske voznje, ali to je ono sto se meni usicnilo.
  2. Hvala na odgovoru. Ono sto mene brine je sto mi je vlasnik rekao da trosi ulje, ali neku malu kolicinu na 6 000 km predjenih. A razlog prodaje je upravo potrosnja ulja jer ga ocekuju vece kilometraze pa ne zeli da se time zamara. E zato ja nisam siguran da li ima slucajeva sa nekom neverovatnom potrosnjom ulja. Auto ima malu kilometrazu, oko 40 000km i mislim da je 2018. (mozda su novije verzije poboljsane po tom pitanju).
  3. Pozdrav ekipo, jedno pitanje u vezi 1.4 motora, kada se kupuje polovan. Jasno je da je potrosnja ulja neminovna a da li ima primeraka koji mogu imati neku bas preveliku potrosnju ili je da kazem taj problem sa potrosnjom ulja izrazen ali bez nekih ekstremnih slucajeva? Ako imate neku ideju sta posebno proveriti na 1.4 koji je polovan, slobodno dodajte (mada mislim da na nekim malim kilometrazama nema posebnih stvari za pregled). Hvala
  4. Pozdrav svima, ja sam Slobodan, iz NS. Uglavnom citam forum, pa je red bio i da se registrujem Planiram kupovinu svog novog polovnog auta, a kako su velike sanse da to bude Tipo, onda je logicno zasto sam ovde. Do sad nisam vozio Italijane. Prethodni auto mi je bio Toyota Avensis 2.0 d4d i jako sam voleo taj auto

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...