Jump to content
FAS Goran

Zuriosm

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Zuriosm

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Koju traku koristis? Ne bih da uzmem neku losu pa da mi otpadne znak negde.
  2. @Ivan Jedno pitanje u vezi sa zadnjim znakom. Mikroprekidac radi ali sam taster "zapinje" prilikom pritiskanja. Da li mozda znas sta da uradim? Da ne kupujem bez veze novi.
  3. Lepo radi motor, kvacilo mekano, lepo hvata, menjac isto lepo radi. Enterijer stvarno super izgleda, ocuvano i neosteceno, isto kao na slikama.
  4. Isao sam da pogledam ovaj auto. Stvarno lepo izgleda i spolja i unutra, kao na slikama. Kad sam probao da ga provozam osetio sam da pri nizim brzinama, odmah nakon kretanja, malo "ljulja" kao kad npr guma ne bi bila ravna. Cim predjem nekih 30-40 kmh to se ne oseti. Prodavac kaze da se to oseti jer je prednja desna guma malo izduvana a ja osecam kao da dolazi sa prednje leve strane pa mi deluje nelogicno. Da li mozda zna neko sta bi to moglo da bude?
  5. Drugari, kakva su vasa misljenja o ovom oglasu? https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20890476/fiat-evo-12-8v-n-o-v-o?attp=p9_pv0_pc0_pl11_plv0 Hvala na savetima! @Misha87
  6. Problem je sto registrovanih ima jako malo. Gledao sam sve sa oglasa koji su u mojoj blizini i uzivo je skroz druga prica nego na slikama. Shvatam, ali stvar je u tome sto nemam koga da povedem, zato sam i odlucio da pitam vas ovde. Majstor koji mi je odrzavao prethodna 2 automobila nece da ide da gleda automobile sa mnom. Hvala! Definitivno smo u istoj situaciji. Kao sto sam vec napisao, nemam koga da povedem, tako da sam odlucio da se informisem ovde. Srecno sa novim autom! Slazem se.
  7. Hvala na odgovoru. Da li mozes da mi objasnis kako ja kao laik to da vidim? Gde treba da gledam? Znam sta su sajtne, ovo ostalo ne. Mozda je najlakse da mi pokazes na nekoj slici.
  8. Cao, drugari. Zelim da kupim Fiat EVO 1.2 ili 1.4 pa mi treba nekoliko saveta. Ovih modela na oglasima ima jako malo tako da sam primoran da kupim auto sa placa jer su svi vlasnicki koje sam gledao (ukupno 3) katastrofa. Moja pitanja su sledeca. Da li je velika razlika izmedju 1.2 i 1.4? Jedan auto koji sam gledao (uvezen iz Nemacke) izgleda perfektno spolja i unutra, jedino sto ima rdje po trapu i na dobosima pozadi ima bas dosta. Prodavac mi kaze da je to sve povrsinska rdja i da ne treba da brinem. Da li je to stvarno tako ili treba da izbegavam modele koji imaju rdje? Link od oglasa: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20986252/fiat-evo-12?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 Drugi auto koji sam gledao (uvezen iz italije) isto izgleda perfektno, nema rdje ali motor odozdo izgleda kao da je mastan od ulja. Okacicu sliku pa ko se razume neka pogleda. Oglas je skinut sa sajta ali svakako cu zakaciti sliku da znam za ubuduce. Svaki dodatni saveti su dobrodosli. Hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...