Jump to content
FAS Goran

WerfAwf

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by WerfAwf

  1. @OMP @milan-jtd hvala vam, sad sam malo smireniji povodom cele situacije. Definitivno tamo bas na raskrsnici nema kamera, ima pre raskrsnice, ali je udaljena 20ak, 30ak metara. Nadajmo se da nece biti nista, a ako bude, pisem ovde da i drugi znaju da se paze
  2. Onda moguće i da nije za crveno (barem se ja nadam). Nisam obraćao pažnju na znak, baš ću pogledati kada budem prolazio tuda. Na tom mostu je sada situacija sa kamerama malo drugačija (ima ukupno ja mislim 3 kamere. jedna crna koja gleda na raskrsnicu, i 2 bele koje gledaju u nadolazeće automobile). Ako beleži prekršaje, ova od NBGD ka gazeli bi mogla da vidi i tablice i semafor u istom kadru. Jedino što mi daje nadu je što je 30ak metara od raskrsnice, valjda bi morala da stoji bliže.
  3. Vozilo se vodilo na mene, trebalo je da mi stigne prekršajna prijava na kučnu adresu, pa da mogu da platim u 8 dana pola, ali umesto toga, niko mi nije došao (znam da sam bio kući u vreme kada su me navodno tražili na adresi), već se kazna preinačila u kaznu za nedostavljanje info o tome ko je vozio auto tada i pošto ja nisam ni znao da ikakva kazna postoji, logično je nisam ni platio i oni su izdali nalog za prinudnu naplatu kazne, otuda u firmi. 0/10 iskustvo, samo mi jedno jutro stiže mejl da je dobijen nalog da mi se 27000 skine sa plate (25000 jer nisam prijavio ko je auto vozio i još 2000 za pokretanje postupka), ni pomena o prekršaju za koji treba da se plati niti kada je učinjen. Tako da sam malo naplasen da mi se sa ovim crvenim ne desi isto.
  4. Zdravo svima, Pre par dana sam uspeo da prođem na puno crveno na raskrsnici Jurija Gagarina i Antifašističke borbe (jedno 1, 1.5 sekundi nakon paljenja crvenog). Jasno mi je koliko je i opasno i glupo, ali eto, desilo se i meni. Sada me zanima, da li kamera koja stoji na nosaču(u smeru od novog beograda ka gazeli) beleži i prolaske na crveno svetlo, sa obzirom da je jedno dobrih 30ak metara udaljena od same raskrsnice? Što sam uspeo da nađem po netu je da je ta kamera samo za brzinu, dok na listi koja se više puta pojavljivala ovde po tredu, nije navedeno šta snima, već samo da tu postoji kamera. Ako sam slikan, za koliko otprilike stiže čestitka i jel moguće nekako proveriti da li sam slikan pre nego što mi stigne, jer mi kaznu od sokolovog oka uredno nisu doneli niti ostavili ikakvu cedulju ispred vrata, već je samo firmi u kojoj radim stiglo naređenje za prinudnu naplatu kazne godinu dana nakon "izdavanja" prekršajnog naloga. Naravno dotle se kazna popela na fiksnih 25 000 plus troškovi pokretanja postupka.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...