Jump to content
FAS Goran

dedavolimocu

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dedavolimocu

  1. Pozdrav društvo, posedujem Fiat Uno mk2, naleteo sam na fejsu u jednoj grupi (Turska) ove venecijanere, gotivim retro fazon, jel ima neko ideju gde i kako mogu da napravim i ugradim?
  2. Pozdrav društvo, nabavio sam tablu od SX sa cajgerom, pa mi je potrebna pomoć oko povezivanja, manje više kapiram da su samo džekovi u pitanju, moje pitanje je kako da povežem džek (koji pretpostavljam da je od cajgera), negde sam na stranim forumima čitao da postoji taj džek iza same table i da mora da se rastavi da li neko ima ideju šta mi je činiti?
  3. Haha kako sam krenuo još ću iz Opel Senatora da čupam, šalu na stranu, uglavnom poenta je što toliko uživam u vožnji i prelazim svaki dan bar 100-150 km u prevodu ne izlazim iz kola, a ova njegova sedišta su mi postala neudobna i polako su se potrošila pa sam u dilemi i razmišljanju da li da ih menjam i šta mi je činiti? Čitao sam na nekom starom forumu da može iz Fiat Coupe-a, ali videću. Hvala ti za predlog iz Smarta ću baciti pogled.
  4. Pozdrav društvo, interesuje me da li je neko menjao sedišta u Fiat Unu? Razmišljam da li pašu sedišta od Alfe 147,156, Lancije Dedre ili Fiat Tempra?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...