Jump to content
FAS Goran

Boxy13

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala na ohrabrenju. Nije me Dule (potpuno) popravio. Idem sa automehaničarem, da ga pogleda neko stručan, da ne padam na lepe linije. Planiram, ako ga kupim, da polako sređujem sve što bude trebalo. Da lepo prostudiram forum, pa možda i da štošta odradim kod nekog proverenog majstora. Povremeno dolazim u NS, tako da se možda moglo spojiti lepo i korisno. Baš sam nedavno sedela u autu sa 150000 km( jedan vlasnik, kupljen nov ovde), koji izgleda kao da je prešao bar još toliko, dok npr. drugarica vozi auto sa 280k+ i koji izgleda 10 puta bolje.
  2. @Ivan Hvala. Pitaću i za zemlju uvoza i bivše tablice. Verovatno ću sutra otići da je pogledam, pa šta bude.
  3. Evo VIN broja: ZAR94000007012304 Nisam pitala za zemlju uvoza, tako da nemam podatke o bivšim tablicama. Nešto mi glupo da smaram čoveka, a ovde se vidi da bi se sve to moglo pročitati- da ma rekla i da je lepo slikao.
  4. Halejeva kometa je češća na ovim prostorima. Sveto nemačko trojstvo dominira. Hvala na odgovoru. Znači, štošta se dodavalo. Ni meni ne deluje loše, ali šta ja znam. Pitala sam za VIN, ako se smiruje da mi pošalje- proslediću. Hvala na izdvojenom vremnu. Najčešće vozim corsu d 1.2 benzin, uz povremene izlete sa pežoom 1.6 hdi u 307 karavanu, tako da će to za mene biti raketni pogon. Ta sam. Ako bi prosledio VIN, ispostavilo se da je bar većina stvari tačna, neću se znati ponašati. Sad mi je rekao da će sutra poslati VIN, kao i da zadnji brisač radi.
  5. Hvala na brzom odgovoru, ne bih ni prepoznala te detalje. Malo sam čitala po forumu, pa sam zapazila i taj problem sa zadnjim brisačem. Hvala. Meni se baš dopada, ali generalno se okrećem za svakom Đulijetom, naročito što ih ne viđam često. Lagala bih kad bih rekla da se baš razumem u to, ali i sama bih rekla da nisu kesenoni. Slažem se za motor. Ja živim u manjem mestu, pa se nadam da neće biti problem za popravke, naročito za taj zadnji brisač. Za taj motor, nije sporna ta kilometraža?
  6. Pozdrav svima. U potrazi sam za novim automobilom, i pomalo sam zaljubljena u Đulijetu. Iz BiH sam, i kod nas ih gotovo i nema. Takođe, svi me usmeravaju na nešto iz VW grupacije, najdalje 308.. Budžet mi je oko 7000€ i naletela sam na jednu alficu koja bi se možda uklopila. Ako možete sa bacite pogled na nju, bila bih vam zahvalna. https://www.olx.ba/artikal/51208514/alfa-romeo-giulietta-1-6-jtdm-2011god-led-senzori/

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...