Jump to content
FAS Goran

BranimirMitrovic

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Na žalost, prodao sam radio. Ali, na sreću, imao je Blue&Me, pa mi je malo lakše što ne zadovoljava tvoje kriterijume.
  2. Drugari, opet ja. Prodam čoveku onaj radio za koji ste mi pomogli oko koda. Kad ono, kod njega neće uopšte da dozvoli da se kod ukuca. Elem, da ne dužim. Vrati mi čovek radio, ja njemu novac. Ukoliko nekome treba taj radio i zna kako da ga napravi da radi (a ispravan je) - može da ga dobije na poklon. To je originalni radio iz Brava iz 2007 godine, VISTEON. Skinut je zbog ugradnje navigacije. Potpuno je ispravan. A, ja još uvek vozim taj auto. Našli ste mi se u nevolji, pa bih voleo na neki način da vam se odužim.
  3. @Ivan Hvala mnogo na super-brzom odgovoru. A pogotovu vam hvala na gostoprimstvu. Biće mi zadovoljstvo da se uključim u sva dešavanja.
  4. Drugari, Kakva je šansa da mi neko pomogne oko koda za Visteon radio iz brava (2007. godište). Serial No. je M018056 FIAT part No. je 735451941 Hvala vam!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...