Jump to content
FAS Goran

bjelic

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About bjelic

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav, kod mene u delti vise od pola zvucnika ne radi... imam zvuk ( moja supruga kaze dobro je i tako, sta ces vise ) u prednjim vratima rade oba ali ne rade visokotonci, pozadi radi samo u levim vratima, a woofer ne osecam uopste... Otvorio sam odeljak gde je pojacalo i nasao ovo (vidi sliku)... da li da utaknem i ove izolovane kablove?
  2. Ima li neka preporuka gde raditi remont menjača? Ja sam na 60km od Beograda, južni Banat... Ako nema bliže, gde u Bg?
  3. Pozdrav drugari, pre par meseci sam pisao o mojoj kupovini Delte Multi Air 1.4, pa evo, dosadašnje iskustvo na konkretnom primerku... 1. Menjač - često teže ulazi u prvu...u tom slučaju, druga pa onda prva - prelazak iz pete u četvrtu, ili druge u treću hoće da zakrči - ..oštrenje zupčanika" - ako ovaj prelazak uradim sa malom zadrškom, onda je bez problema 2. Klima - dvozonska - vozačeva strana samo greje, suvozačka samo hladi 3. Bose ozvučenje - Ili je nešto pokvareno ili je neko petljao sa kablovima... Generalno, radi, imam zvuk, ali... subwoofer ne osećam uopšte, pojedini zvunici ne rade ( visokotonci prednji oba, kao i desni zadnji zvučnik) a i kad radim audio podešavanja nešto ne valja, okrenem na Front Left, sviraju desni i obrnuto... Tako da imam u prednjim vratima levi i desni koji rade i u zadnjim levim. Ovo mi je ipak manje bitno nego dve prethodne stavke. Inače, motor lepo radi, pali bez problema, malo bučniji prvih 5-10 minuta dok se ne zagreje. U vožnji se ništa loše ne primećuje, kočnice odlične... Pre ovog sam vozio Pežo 406 karavan, pa je potrebno malo se navići, Lancia je malo tvrdja i manja, ali to je samo stvar navike. Potrošnja je ok, očekivana... po bordu je 6.4 kombinovana, kad sam na otvorenom često je ispod 5, ako ne laže ;-). Plaši me menjač, šta bi moglo da bude? Voleo bih to da sredim pre nego što se izrodi u nešto gore.
  4. Imenjače, hvala za ovo što si napisao! U pravu si, uživam u autu, lepo ide i ekstra mi se svidja! Uradiću to što treba da se uradi, i vozi Miško!!
  5. Na moju žalost, sam početak, najlošija varijanta...po datumu proizvodnje i prvoj registraciji već mogu da zaključim...čemu (lošem ) mogu da se nadam?
  6. Da, otišao sam par dana po kupovini kod mog majstora da pregleda auto, i veću kilometražu je očitao na motornom računaru. Po njegovoj priči, to je velika kilometraža za taj motor, koji je inače sam po sebi problematičan ( njegove reči ) tako da u dogledno vreme svašta mogu da očekujem, mada je auto sad sasvim korektan i ne zahteva ulaganje osim što će mi uraditi mali i veliki servis. Tako da sam bio ceo dan u bedaku posle toga. Ljudi, povratili ste me u život vašim postovima, hvala vam na tome!
  7. Pozdrav svima, nov sam na forumu pa da vas pozdravim! Od pre desetak dana sam vlasnik delte 1.4 multiair, 2011 godište, kupljena na placu, uvoz iz Švajcarske. Auto prelep, očuvan i unutra i spolja! Iako nisam zbog njega došao bila je to ljubav na prvi pogled, nisam mogao da odolim i pazario sam! I u voznji je tih, lepo ide, sve je delovalo bajkovito dok nisam otišao kod mog majstora koji me isprepadao pričom da je auto jako skup za održavanje, ne dao Bog nekog većeg kvara...šlag na tortu je kad mi je saopštio da je kilometraža štelovana - na satu je 185000 a u stvari je veća za 100.000...upropastio mi dan načisto! Tako da, samo da se pomolim da ne bude nekih havarija. Inače, moj stil vožnje je prilično defanzivan.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...