Jump to content
FAS Goran

Đole_11

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Đole_11

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Cao drugari, da li neko mozda zna sajt za proveru automobila iz Svajcarske? Hvala unapred i izvinjavam se ako je vec bilo postavljeno negde.
  2. Hvala puno na komentarima i dobrodoslici. Def nema panorama krov, zvao sam. Sve ostalo je tu. Ako budete culi da neko prodaje i da to valja, slobodno pisite, otovren sam za preporuke. Ja cu pratiti svakako oglase pa mozda iskoci jos nesto interesantno. Inace, ima jos jedna na oglasima, autimatik...isto verovatno upitna km. Ovako ne deluje lose, mada ova prva mi je bolja.
  3. Pozdrav svima na forumu. Postao sam novi član jer bih hteo da kupim Lancia Delta 1.6mjt 120ks pa da se pre toga kod vas raspitam za misljenje o ovom modelu. Pokusao sam pretragu na forumu ali je prilično "nakaradna" pa mi je ovo bilo elegantnije resenje Ima trenutno jedna na polovni automobili koja mi se dopala zbog opreme: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20598380/lancia-delta-16-mtj-navi ali se lomim zbog godista, voleo bih da je malo novija. Definitivno me zanima nesto kao ova Delta, Momo 2013 godiste 1.6 mJet o kojoj je @integralac pisao. Da li znate ima li tako nečega dostupnog i na koji način doći do toga? Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...