Jump to content
FAS Goran

Fiat punto mk3 1.2 8v 2006

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Fiat punto mk3 1.2 8v 2006

  • Rank
    Il Nuovo
  1. Uspeo sam da resim problem. Bodi kompjuter je u bio u pitanju, tj kabl od onog dzeka sa leve strane, samo sam pipnuo kabl koji ide u dzek, pupma je pocela da radi. Tako da ako neko ima problem neka proba to da uradi, meni je dosta muka zadalo dok sam dosao do tog kvara.
  2. Bio sam na dijagnostici, kaze da je verovatno do kljuca ili do sistema koji prepoznaje kod od kljuca, ili je neki sistem protiv kradje. Poslao me je kod bravara da to ispita, bravar mi reče da promenim majstora. Inace od kada mi se prvi put desilo da nece da upali i kada sam ga upalio na gurku poceo je da dize obrtaje u leru u voznji kada je zagrejan, kad mu upalim grejanje obrtaji se vrate skoro u normalnu, takodje kada je u mestu obrtaji su na normali. Bio sam danas kod majstora, zamenio mi je senzor radilice, auto se i dalje isto ponasa.
  3. Imam problem sa Puntom trojkom, benzinac 1.2 8v da nece da pokrene rad pumpe za gorivo? Kada ga upalim na gurku posle toga pumpa dobija struju i pali normalno nekoliko puta i ponovo se isto desi, instalacija od pumpe ide do inercionog prekidaca, u dzeku koji ide u prekidac ne pokazuje nikakve znake struje kada se to desi, kada ga upalim na gurku onda pokazuje normalno. Jel imao mozda neko slican problem?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...