Jump to content
FAS Goran

maliradoica

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Probao sam ja da instaliram razne druge browsere koji imaju support za flash ali ne radi. Negde sam cak na stranom forumu izgooglao da od 5.septembra sajt ne radi. @Ivan Hvala druze.
  2. Hvala puno. Onda ti saljem pm za fajlove, a druzenje mozemo u svakom slucaju. Samo da me neko ne nalupa na semaforu kad vidi da vozim crvenog ficu Hvala za dobrodoslicu.
  3. Vidis potpuno si u pravu. Nije mi ni palo na pamet to za ovlascene. Verujem da mogu i servisni interval da podese na 10k umesto na 30k koliko sada pise. Hvala na savetu. Generalno glupo su to odradili sa blue and me jezikom ali tako ti je to kad se neko udruzi sa microsoftom..... Pozdrav.
  4. Pozdrav. Pazario sam zeni crvenog ficu. Ono sto me interesuje je jezik blue and me sistema. Zaseban je od jezika u meniju od kola i moze se menajti samo pomocu usb-a i fajlova sa language pack-om sa sajta blue and me. Medjutim tu nastaje problem. Taj sajt ne radi vec duze vreme. Da li neko slucajno ima english language pack? Ovo na nemackom me ubi..... Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...