Jump to content
FAS Goran

chuckboris

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    chuckboris reacted to Ivan in Neko negde nešto prodaje...   
    @Rajkovicbg
    Hvala i svaka cast za kolegijalnost  .
    Ova tema je maltene zamrla zadnje 2-3 godine, za to vreme ispisano je samo par strana. A ranijih godina je gorela - forumasi su se medjusobno pomagali korisnim informacijama, kacili delove, felne, interesantne i korisne oglase...
    Kakva je to atmosfera druzenja bila - dovoljno govori ranijih 220 strana ove teme. Ali to je opet iskljucivo do trenutne postave ljudi koji posecuju forum i koliko su voljni da se druze i medjusobno pomognu... Ili da se ovde pojave samo kada imaju problem i iza toga nestanu, sto nazalost postaje sve cesca praksa generalno za sve kod nas.
     
    Ja cu samo dodatno tagovati kolegu @chuckboris , za koga se secam da je trazio policu, kako bi dobio notifikaciju. I dodati PrintScreen oglasa, ako link iznad istekne (sto nam je i pravilo foruma):
     

  2. Like
    chuckboris reacted to Rajkovicbg in Neko negde nešto prodaje...   
    Neko je tražio policu za tipa.
    https://www.ebay.com/itm/294975397501?epid=5053893574&hash=item44ade75e7d:g:040AAOSwWNRieUbN
  3. Like
    chuckboris reacted to neshaoct in Fiat Nuova Tipo - naknadna kupovina police gepeka?   
    - Fiat/Lancia/Alfa Romeo Otpadi
  4. Like
    chuckboris reacted to neshaoct in Za proveru pre kupovine Fiat/Lancia/Alfa automobila   
    Nije Marea. ZFA356 znači da je Fiat Nuova Tipo.
    Svaki Fiatov model ima svoj kod, pa je tako broj šasije npr. svakog Stila počinjao sa 192, Punta sa 188, Marea sa 185... i tako Nuova Tipo počinje sa 356. Izlazilo ti je ko zna šta jer je mlađi auto u pitanju, tj. nema pouzdanih free online kataloga dostupnih za Fiate tog godišta.
     
    Firma ga je vratila dileru, ili ga sama firma prodaje?
    Pitam jer kod ovlašćenog možeš da proveriš po broju šasije šta imaju u sistemu o njemu. Lakše ide ako sama firma to dozvoli, najlakše ako je auto već kod dilera (vraćen im posle lizinga), teže ako se samo pojaviš kod ovlašćenog i kažeš da bi hteo da vidiš podatke za broj šasije taj i taj. Ali, lepa reč i gvozdena vrata otvara...  

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...