Jump to content
FAS Goran

chuckboris

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chuckboris

  1. Gorane dobar dan. Interesuje me postoji li mogućnost ugradnje tempomata u Fiat Tipo, 1.4 benzinac, EASY paket opreme? Da li tu postoji više cenovnih opcija, u zavisnosti od komponenti?
  2. Veliko hvala @Rajkovicbg i @Ivan. Stvarno na ovom forumu ima sjajnih ljudi, na svako pitanje sam dobio brz odgovor. Nadam se da ću se kao budući vlasnik fiat-a odužiti dobrim komentarima!
  3. I opet hvala Nešo, sad mi je lakše. Prodaje ga diler (auto kuća), ali ne znam da li je firma baš od tog dilera kupila...verovatno jeste, deluje da je to logičan sled. Tražio sam od prodavca servisnu knjižicu, ali je rekao da je za neke firma dostavila, za neke nije, pošto su dobili 6-7 takvih fiata. Ispostavilo se da za ovaj nije. Uopšteno mi je rekao šta je menjano sem servisa, izvučeno na papiru. Nema veze, verovatno je poslednjih 2 godine ostavilo traga što se tiče paranoje
  4. Pozdrav svima. Kupio bih fiat tipo 1.4 hb 2018. godište. Auto je kupila firma preko lizinga, koji je istekao te je sad pušten u prodaju. Na ugovoru je dat sledeći broj šasije: ZFA35600006J31031 međutim na nekim sajtovima mi stoji ili da nije ispravan, ili da je to broj fiata marea... može li neko da to proveri?
  5. Jasno, hvala, raspitacu se putem broja sasije. Ukoliko neko zna dobar auto otpad koji bi to mogao da ima bio bih zahvalan da mi podeli informaciju.
  6. Evo u Raduloviću (ovlašćeni distributer) su mi rekli da to nemaju na stanju i ne pamte kada su uzimali, a par auto otpada na putu ka Surčinu nema. Pozvaću još par ovlašćenih dilera, u međuvremenu ako neko ima ideju gde bi mogao to da nađem, molim neka mi javi.
  7. Pozdrav forumašima. Interesuje me kakva je mogućnost da se nađe poklopac (daska) za gepek za auto iz naslova (obzirom da slika vredi 1000 reči, staviću i sliku). Postoji li neki auto otpad, koji bi to možda imao (obzirom da su relativno novi automobili) ili neko zna za prodavnicu koja se bavi time. Na jednom mestu, na oglasima, sam našao da prodaju roletnu, ali ne i policu. Beograd i bliža okolina. Hvala, Boris.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...