Jump to content
FAS Goran

Strongman

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Strongman

  1. Porucene danas Kleber. Hvala svima na savetima. Cekamo zimu pa da ih isprobamo.
  2. Ivan apsolutno se slazem sa konstatacijom, iskreno uvek sam tezio u bilo kojoj sferi da imam kvalitetnije stvari koliko je budzet to dozvoljavao. Problem je sto ne prelazim zimi mnogo i pitanje koje postavljam samom sebi jeste da li dati vise za kvalitetnije gume..... Mislim da je najbolja varijanta ako idem na premium segment Dunlop. Cudi me da se Pireli slabo kotira poslednjih godina.
  3. Dale siguran sam da i sa nekom srednjom klasom moze da se izgura 5g. Gledao sam Kleber i trenutno je 6000rsd dok Conti, Miselin 2000-2500 din vise.
  4. 037 letnje imam 205 55 R16 Hankook Ventus Prime 3 i gume su u odlicnom stanju. Zimske bi uzeo 195 65 R15. Imam celicne felne za drugi set ili ako iskoci neka dobra ponudu kupio bi Alu.
  5. Upravo tako. Imam odlicne letnje gume. Cak sam razmisljao da prodam letnje u kupim neke bolje All Seasons ali mislim da cu se drzati kupovine zimskih guma, inace ne prelazim mnogo godisnje.
  6. Dale razumem. Da nemam letnji set uzeo bi za sve sezone sigurno, mozda je bolja varijanta kupovina zimskih guma srednjeg ranga pa kasnije kroz nekoliko godina uzmem All Seasons
  7. Clockwork vec imam letnje, CC nisu bas jeftine, jeftinija varijanta jeste Kleber, BFG....
  8. Horvat da ih vozim cele godine i vredi dati malo vise para, ovako za par meseci mislim da moze i jeftinija varijanta npr od Klebera..... Vise se dvoumim da li da kupim zimske ili All Seasons.
  9. Pozdrav ljudi. Jeste letnji period ali brzo ce zima pa treba se valjano pripremiti. Naime imam letnje gume koje su u odlicnom stanju na ALU felnama, e sad u planu je da kupim gume za zimu, imam set celicnih felni. Ono sto razmisljam da li da kupim zimske gume ili ALL Seasons. Znaci bilo koja varijanta od ove dve vozice se samo zimi, letnje vec imam. Dvoumim se iz razloga sto su zime blaze i u martu nekad ume da bude i vise od 15 stepeni sto za zimsku gumu nije bas pogodno. Voznja se svodi 90 % u gradu i po nekim blazim uzbrdicama....

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...