Jump to content
FAS Goran

Zoran23

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Zoran23

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat EVO
  1. Samo ova 2 u krilu ne rade uopste,sve ostalo radi.
  2. Zdravo svima,pre par dana mi se javio problem sa centralnom bravom, nije hteo auto da se zakljuca.kada stisnem dugme za zakljucavanje samo zatrepere migavci i to je sve. Reko ajde da proverim da nisu osiguraci u pitanju,u korisnickom uputstvu pronadjem tacno koji je osigurac ,zamenim ga i sad radi. Medjutim javio se novi problem ne rade mi migavci na krilima od auta.koji su sve do tog trenutka radili.gledao sam korisnicku uputstvo i trazio koji je njihov osigurac ali nisam uspeo da nadjem. Da li mozda neko zna gde se nalazi taj osigurac?
  3. Prodajem Led dynamic migavce u crnoj boji. Ne prijavljuju gresku na kontrolnoj tabli. Migavci odgovaraju za sledece modele fiat vozila: Grande punto Evo Doblo Idea Linea Panda Stilo Multipla Cena: 1500 din zvati na broj 0607145049
  4. Pozdrav svima, Pre neki dan sam ugradio dynamic led migavce na svoj fiat evo. Zadovoljan sam kvalitetom izrade, i sto je najbitnije ne prijavljuju gresku. Treba mi informacija da li takva modifikacija na autu prolazi tehnicki pregled? https://ibb.co/wdnChgK okacio sam iznad sliku kako izgleda povezivanje sa elektricnom instalacijom od auta,interesuje me kako taj deo zastiti posto se plasim da ako dodje u kontakt sa vodom moze doci do kratkog spoja.
  5. Moj Fiat Evo je imao problema sa diznama,ujutru kada je hladan pocne da dimi i i radi neuravnotezeno.Obrtaji mu osciliraju 800-1000.Sipao sam mu wynns aditiv za ciscenje dizni i problemi su nestali. E sad do kad ce to trajati ko zna…
  6. Prodajem plastiku seta za reparaciju.Nema ostecenja, stanje kao na slikama.Cena 2000 din.
  7. Zdravo svima, Ja sam Zoran iz Beograda. Vlasnik sam Fiat EVO 1.3 mjet. Prikljucio sam se forumu da bih mogao da delim svoja iskustva sa ostalim clanovima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...