Jump to content
FAS Goran

pikl cera

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Zdravo,problem iz naslova u pitanju je lancija musu 1.4 benzin. Nivo vode kada je auto hladan padne ispod minimuma kad se zagreje nivo se digne malo iznad minimuma ili na sredinu kako kad.Ja dolijem kad je hladan na pola kad ujutru proverim ono bude ispod minimuma,da napomenem ako dolijem vodu uvece i to vece ne vozim voda ostane dokle sam doli ako vozim spadne.Jednom sam izgubio grejanje pa sam dolio vodu i vratilo se.Meni se cini da bi trebalo da ne padne ispod minimuma kad je hladan.Ne mesa vodu i ulje ne pusta nigde na crevima cak sam menjao i cep za vodu i nista.Sta vi mislite da li je mozda dihtung ili da izbacuje kroz auspuh ili da nije lepo ozracen sisitem?
  2. Zdravo imam jedno malo pitanje, od kad sam uzeo musu pre godinu dana imala je nove diskove i plocice kad sam je uvezao ali uvek kocnice skripe kad se koci ajde to mi i ne smeta toliko ali skripuce i kad ne kocim tj. skripi, cijuce pa stane i tako u krug sto vec malo nervira. Majstor mi kaze da je to do plocica sto je moguce ali onda ne bi trebalo da skripuce i kad se ne koci ako se ne varam. Sta vi mislite da li je neko imao iskustva?
  3. Zdravo,da li neko moze da mi pusti broj od ovog coveka iz pazove idem skoro tamo pa da resim uz put? Nesto me poteralo sa musom u zadnje vreme pre par meseci bio sam kod majstora kaze otisla letva,kod nas nema nigde nadjem novu ili novu remontovano donese mi prijatelj iz Italije stavim manje lupka ali opet pomalo lupka uglavnom iz mesta kad krecem pa mislim da je bas ova caura.Od skora krenula da trosi antifriz u voznji ne pusta na crevima pa cemo videti nadam se da cu uskoro da resim verovatno sledi zamena dihtunja i ravnjanje glave.
  4. Pa da bas tako se desava,predpostavljam da je to normalno ali reko bolje da pitam.
  5. Pozdrav, treba bi mi jedan mali savet mozda malo i naivno pitanje ali na lanciji musi kad udjem u auto on automatski zakljuca vrata cuje se ono klik da li to tako treba ili ne?Ima neko dugme koje bi trebalo da je za to pored menjaca na kom stalno sija crvena lampica ali kad ga pritisnem nista se ne desava.Da li postoji mogucnost da se to iskljuci?Auto se tad zakljuca spolja a otkljuca tek kad se povuce brava iz nutra samo kad je auto upaljen.
  6. Zdravo svima,reko da ne otvaram novu temu pa da pitam ovde. Uzeo sam lanciju musu 2007 1.4 70kw i reko da joj odradim veliki i mali servis,uzeo sam sve kao sto je preporuceno u knjizici jedino nisam ulje za kocnice i menjac.Da li bi mogao posto imam vec da sipam ovo ulje za kocnice kao dole u linku i ulje za menjac febi bilstein 75w90 gl4?Nisam nasao TUTELA TOP 4 i za menjac TUTELA CAR TECHNYX 75w85 a ni drugo te gradacije sve su 75w80 ili 90.Da li je preporucljivo da sipam ovo sto imam ili da idem na sigurno i narucim sa neta preporuceno.Hvala... https://eurol.com/ie/products/eurol-brake-fluid-dot-4/

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...