Jump to content
FAS Goran

OrthodoxPsycho

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

Everything posted by OrthodoxPsycho

  1. I dalje nismo resili problem, vec mesec dana. Uspeli smo tablu da uparimo (nije isti kataloski broj, ali radi). Opet za temperaturu izbacuje crtice na tabli, a u dijagnostici -40. Sad vise ne znam da li je do table, ili u body modulu. Ako iko ima ideju sta je problem, ili gde mogu da nadjem bas ovu tablu, castim kafu.
  2. Sori, zaboravih to da napisem. Pokazuje crtice. Auto je kod elektricara, kaze da nije mogao da pusti kroz proxy iz nekog razloga (ne razumem se), i da je kilometraza blinkala dok nesto nije uradio. Sad sve radi kako treba, samo taj senzor.
  3. Drustvo, i dalje nisam resio problem. Jedva smo nasli tablu, ali nije ista kao i moja. Ja sad ne znam da li je moja iz neke super fensi opreme ili sta. Uglavnom, resili smo sve lampice, sve radi, ali sad nece da meri spoljasnju temperaturu. Prva slika je moje table, ova siva varijanta, a druga je koju smo nasli. Senzor je radio normalno, ne znam da li je u medjuvremenu crkao ili jednostavno tabla ne odgovara. Svaka pomoc dobrodosla
  4. Hvala druze Zovem sutra pa javljam sta se desava
  5. Pozdrav ljudi. Imam problem. Lancia Ypsilon 2009, 1.4 benzin sa 95 konja. Ukratko, poblesavila mi je tabla. Lampice se pale/gase, ugase se svtla potpuno na brzinomeru i obrtajima, i pali mi se airbag failure. Uglavnom, bio sam kod elektricara, zamenjene su instalacije i zice (koje su bile u uzasnom stanju) ali su lampice izgorele na samoj ploci. Sad mi treba nova/polovna tabla, da mozemo da prepakujemo sve. Zvali smo sve zive koje znam da rade sa delovima, gledao amazon, poljake, nigde ne mogu da nadjem. Da li neko zna gde mogu da trazim tablu? To je jedino sto je preostalo, pa bi mi svaki info znacio. Hvala unapred.
  6. hahaha stalker alert Da, tu sam u kraju xD
  7. Hvala drugar. Nisam bas najazurniji ovde, malo posao, malo zivot. Nisam jos stavljao, nigde ne zurim. Videcu na prolece sl godine pa cu malo vise da se raspitam tad. Nego sad imam drugi problem. Par dana su mi svetla na tabli pocela da divljaju, sa slike, i tako glitchuje, vrati se na normalno, pa opet ovo. Danas na auto putu, upalim tempomat, koji kao da je resetovao sve i nisam imao problem do kuce. Da nije osigurac ili kabl?
  8. Hvala drugar. Sad gledao, koliko vidim, na sajtu nema. Jedino filter kucista vazduha (koje takodje treba da menjam a ne mogu nigde da nadjem ) Citao sam malo i po forumu, svejedno sam razmisljao da "zasrafim" suspleh, samo ne znam koliko ce da igra ulogu sa temperaturom motora i da li ce usporiti hladjenje istog?
  9. Pozdrav ljudovi. Treba mi mala pomoc, ko zna i ko mozda ima Lancijicu. Skoro sam bio kod majstora, klasika, mali servis, ali sam primetio da ispod uopste nemam suspleh. Moje pitanje je, da li fabricki dolazi sa njim ili ne? U pitanju je Lancia Ypsilon 2009 (Restyle) 1.4, 95hp benzinac. Nasao sam na KP jedan za 3700, pa ne znam uopste da li da uzimam ili ne?
  10. Shop invest, njihov servis. Pored AMSS na miljakovcu. Uradili su super posao, za sad sam zadovoljan
  11. Odradio kvacilo, uzeo Sachs, mekano kao dusa Uzeli mi 8500rsd, sto je skroz prihvatljivo
  12. Nadam se da me nece zeznuti da bi uzeo malo vise para. Saznacu sl nedelje
  13. Sad sam zvao radnju a i servis. Sachs me izlazi 11.750, sto mislim da je skroz ok. E sad, za ruke su mi juce rekli 8.000, danas zovem, druga cena. Izmedju 9.000 i 12.000. Sad mene zanima da li Lancia Ypsilon 2009, benzinac, ima most. Jer kontam da ako mora da se skida most, onda je cena veca.
  14. Pozdrav drustvo. Nadam se da ste svi dobro Doslo je vreme da zamenim set kvacila i viljusku, pa me zanima koji set preporucujete. Dvoumim se izmedju LUK i Sachs. Ne znam koliko je ko imao iskustva sa ova dva brenda, ali bih voleo da je pedala malo meksa nego sto je sad trenutno (nemam pojma da li je ikad menjano, kontam da je fabricki). U pitanju je Lancia Ypsilon benzinac 1.4, 16v sa 95 konja.
  15. Potpuno sam zaboravio da javim sta sam uradio. Rasturili smo celu unutrasnjost, problem je bio kabl ventilatora koji je ispao iz konektora
  16. Hvala ti mnogo Ivane, probacu ovih dana da vidim da li su pinovi u pitanju ili osiguraci. Javljam rezultat
  17. Pozdrav drustvo, Imam Lanciu Ypsilon 2009, benzinac. Pre par dana mi je riknuo ventilator, kompresor se pali, klima radi, ali ne i ventilator. Na dijagnostici mi je izbacilo gresku B1919, i vezano je bas za klimu. Sad nemam pojma sta moze da bude, reostat, konektori ili sta vec. Da li je neko imao slicno iskustvo? Da napomenem da je klima digitalna, dvozonska. Hvala unapred. Marko
  18. Hvala drugar Ne verujem da cu se drndati sa distsancerima onda, kontam fine felne, dobre gume, i miran sam
  19. Ma da, to je to. Ja sam na miniju imao 16ce, svaku rupu je osetio, tako da kontam da cu 15ce, samo da nadjem lepe. Svidjaju mi se one sa slike sto sam postavio, samo ne mogu da nadjem iste, imaju slicne doduse. A reci mi, da li si ti mozda radio, ili znas nekoga ko jeste, one distancere, posto je tocak poprilicno uvucen, pogotovo pozadi, pa da se prosiri malo, jer definitivno ima mesta. Kontam da bi bila mnogo stabilnija. Sad ne znam da li je to skupa zajebancija, ali mi je palo na pamet
  20. Hvala drustvo Ja sam gledao na ovom sajtu za velicine sad ne znam koliko su tacne informacije: https://www.wheel-size.com/size/lancia/ypsilon/2009/#trim-14i-eudm-126 . @Markoni Bg koje je god tvoja? Mislim, jel smo ista generacija? I kakav je na trapu sa 16cama, da li ima velike razlike?
  21. Hvala najlepse Koje dimenzije guma da gledam za 15" ako mozda znas? Ja sam na miniju imao 195/55 R16, ali mislim da to ne pase na Lanciu, zbog same sirine, ali opet, nisam siguran
  22. Pozdrav drustvo Uzeo sam pre mesec dana Lanciu Ypsilon 2009, 1.4 benzinac sa 70kw. Generalno sam prezadovoljan autom (Presao sam sa Mini Cooper-a na Lanciu). Na autu su celicne felne 14", pa me zanima koja velicina felne bi bila idealna za nju, koji je razmer rupa (cini mi se da je 4x98 ali nisam siguran) i koja velicina/sirina guma pase a da ne kacie rub? Crna lancia je moja, a siva je sa oglasa kao referenca za felne, ne mogu da procenim da li su 15-ce ili 16-ce. Hvala unapred Marko

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...