Jump to content
FAS Goran

Rajkovicbg

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Rajkovicbg

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bg

Previous Fields

  • Garage
    Tipo 1.4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Auto je koristi svaki dan. Ponekad se desavalo da malo vise vergla prilikom paljenja i par puta nije upalio iz prve za 2 godine. Drugij problema sa kolima nije bilo. Sipam iskljucivo 95 na NIS-u. Antifriz i motorno ulje je skoro na maksimumu.
  2. Danas mi se prilikom paljenja dogodila situacija je da je auto radio par sekundi nakon čega se ugasio. Prilikom ponovnog paljenja upalila se check engine lampica i auto je poceo da trokira u leru kao i prilikom dodavanja gasa. Odvezao sam do 3km do kuma nakon čega se osetio neprijatan miris u kolima. Otvorio sam haubu i u predelu usisne grane je izlazio neko dim kao od uljnih para. Nissm nikada imas slicni situaciju pa ne znam da li bi smeo da vozim kola 15km do servisa?
  3. Danas primetih da pušta antifriz ispod ovog creva koje ide na hladnjak. Pretpostavljam da je u pitanju šelna ili je možda problem na drugom mestu?
  4. Imteresuju me iskustva vlasnika u kombinaciji 1.3 t motpra sa automatskim menjačem koji ide u 500x?
  5. Pre 2 godine smo ugradili tempomat na Kia vozilu bez ikakvih poteškoća. Kupljen je originalni deo.(isto se nalazi na volanu), spojen dzek i to je to.
  6. Kupio bih komande za tempomat za tipa pa me zanima da li neko vrši ugradnju istog i da li je moguće povezivanje?
  7. Fabričke pločice su i dalje imale "mesa" medjutim u poslednjih mesec dana se pojavio zvuk sličan onom koji proizvodi tramvaj pri kočenju pa smo izvšili zamenu. Sada je ponovo silent mod pri kočenju
  8. Kupljene su trw pločice u Wint-u. Cena je 4900din. Pločice iz prve ugradnje sa mopar znakom su zamenjene nakon 40.000km.
  9. Koje prednje pločice su se pokazale kao dobra kupovina za fiat tipo? (Ate,Ferodo,Trw,textar,brembo) Diskovi su fabricki, ovo će biti prva zamena fabrilkih pločica.
  10. Danas je sve ok,tj. nema upozorenja za neispravne sijalice i zvuk pokazivača pravca je normalne brzine. Da li treba nešto da proveravam ili da idem kod električara?
  11. Danas se na instrument tabli upalilo upozorenje na neispravne sijalice, medjutim sve sijalice rade. Ono što se promenilo je zvuk migavaca koji se ubzao, i svetlo na nebu radi samo na sekund kad se ključ stavi na kontakt. Nakon toga se ugasi i ne mogu da ga upalim ,dok svetlo iznad zadnje klupe uopšte ne radi. Da li neko ima predstavu šta bi moglo da pravi problem?
  12. Rajkovicbg

    Android multimedija

    Da li je neko ugradjivao aftermarket multimediju sa kp oglasa i instagrama. Cene su 250-300eura u zavisnosti za koji model su predvidjene.
  13. Neko je tražio policu za tipa. https://www.ebay.com/itm/294975397501?epid=5053893574&hash=item44ade75e7d:g:040AAOSwWNRieUbN

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...