Jump to content
FAS Goran

bibz

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala na odgovoru Idem da se bacim na čitanje . Već par dana trazim ove lepe fabričke 17tice pomenunte iznad ali slaba vajda moj dolazi na nekim 15 bezveznim ... A što se tiče cena kola u Švajcerskoj sve je otišlo dođavola nema pristojnog eva ispod 5k franaka...
  2. Pozdrav svima. Skoro sam se registrovao na forumu ali ovaj post pratim već neke vreme. Još od prošle godine . Između ostalog držim malu auto električarsku radnju u Beogradu, tako da sam sa nekim od vas i u neku ruku kolega. Ovih dana treba da mi stigne Punto isti kao iz ovog posta(ista boja, isti motor ), pa sam odlučio da odprilike odradim iste stvari kao sto je "radomir.g"(mislim na servise ) osim što imam dilemu po pitanju ulja. Video sam da je on sipao "Castrol Magnatec 5W40" a češljajući po internetu sam nasao da ljudi sipaju "Seleniu Pure Energy 5W40 Multiair". Šta je po vama najbolji izbor?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...