Jump to content
FAS Goran

Pizon1984

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Ljudi, upao sam u ogromnu rupetinu na Dorcolu kod novih zgrada na kraju Beogradske po mraku (mozda je jos neko imao tu nesreću), nisam je ni video jer nema ulicnog svetla, sa oba tocka, tako je tresnulo napred da sam se odsekao i preznojio, bubrege mi je pomerilo. Sto posto je stradalo nesto, nakon toga poceo sam da cujem kako nesto lupi kad predjem preko lezeceg ili pruznog prelaza svaki put skoro sem kad idem polako. Necu moci skoro do majstora pa reko da li neko ima savet sta moze da bude i smem li voziti tako?
  2. Cao svima, Ja sam Vlada iz Beograda. Vozim Grande punto 2007. 1.3 mjet 96ks. Pozdrav svima. Tu sam da pitam za savete i da udelim ako mogu vezano za isti auto.
  3. Ljudi, upao sam u rupu na putu sa oba tocka, tako je lupilo da su mi se bubrezi pomerili, mrak nisam je ni video u to u Beogradsko kod onih novih zgrada... Smrklo mi se pri pomisli da je nesto stradalo, medutim nista do prvog lezeceg i pruznog prelaza, cuje se udarac metala o metal i tako na svakom lezecem osim ako prelazim jako sporo. U pitanju je Grande punto. Da li neko mozda zna sta je stradalo pre nego odem kod majstora jer necu skoro pa da znam smem li da vozim....?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...