Jump to content
FAS Goran

brzaKornjaca

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Koliko znam veliki je uradjen na 70hiljada a mali pre 4500km, a plivajuci nadam se da nece morati makar jos 80hiljada jer od te cifre mi se vrti u glavi Kakava mu je potrosnja po gradu, jel prebacuje 10 u normalnoj voznji?
  2. Pozdrav ljudi, nadam se da ste svi dobro. Zeleo bih da vas pitam za iskustva sa Deltom 3, 2014 god 1.9 twinturbo dizel motor, posto sam dosao u priliku da pazarim model sa 96500 km originalnih od caletovog drugara koji je ujedno i prvi vlasnik, zanima me kakav je motor na njemu ima li boljki i sve u svemu kakvo su vam iskustva za taj model uopsteno. Ja sam se prosto zaljubio u model kako izgleda i iznutra i spolja. Auto je u Executive opremi i prosto izgleda kao da je 2020 godiste a ne auto star 8 godina. Hvala unapred svima na odgovorima i nadam se da cu uskoro biti novi vlasnik jedna prelepe masine

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...