Jump to content
FAS Goran

DuleSlo

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Imam. I isto. Očigledno ću morati nekoga da platim da mi taj kod ukloni da ga nema nikako. Ako je do toga. Ovako isto se dešava kao na ovom snimku. Gore sam zaboravio da napišem da mi se isto greška i od mjenjača pali. Isto kao na snimku.
  2. Prije svega, pozdrav svima. Posjedujem alfu 147 2.0 Twin spark selespeed. 2001 god. I imam problem sa VDC i IMMOBILIZER. Izbacujem mi tu grrsku kad zelim da pokrenem vozilo. I naravno vozilo ne pali. Da, pojasnim kako je doslo do toga. Auto sam ostavio bez akomulatora nekih godinu ipo dana. Jer sam bio u inostranstvu. Auto je ostavljen ispravan u potpunosti. Posle kad sam stavio akomulator, nije htio vise da upali. Sad, da je kod kljuca zasto onda izbacuje i vdc gresku? Dijanbostika ne kaze nista. Jer ne moguu da se spojim na ECU I to ne znam zasto, ocita samo greske mjenjaca. Posjedujem multiecuscan i dosta drugi programa. Takodje OBD2 v2. 1 te Delphi, wow wurth, kkl, vagcom. I nista od toga ne kaze gresku. Zelio bi cuti vasa misljenja, jel se ko susretao sa tim? Lp.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...