Jump to content
FAS Goran

Кристијан

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Кристијан

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Koliko vidim pasu u punta sedista iz alfe 147, a koliko tesko je ubaciti sedista u stila i da li je moguce ubaciti i zadnju klupu iz 147-ce bez nekih prevelikih poteskoca?
  2. Moram da pohvalim clanove foruma za brze i detaljne odgovore, hvala!
  3. Poskidao sam pola stvario oko motora, usis sam odvrnuo i udara u deklu gde je bila pumpa visokog pritiska, kako da napravim luft da moze da prodje usis, mora da se odvrne nosac motora ili tako nesto ali ako neko zna malo vise informacija koje moze da podeli bice od velike pomoci
  4. Primetio sam da neki na svojim jtd motorima vole da stave map senzor sa multijet-a od 3 bara ali koju to razliku pravi na samom autu?
  5. Ukratko, skidam usis sa Stila 1.9 JTD 80 KS. Vidim da mora da se skine pumpa visokog pritiska, da li je moguće uraditi bez skidanja remenice ili i ona mora da se skine, i ako mora, kako je zablokirati da bi mogao sa se odvrne šraf?
  6. Šta je sve potrebno ako hoću da skinem ceo egr sistem sa svog stila? Ne pričam samo o klapni EGR-a, već ceo sistem.
  7. Imam Stila 1.9 jtd 59kw. Dešava se sledeće, kad je zakačen kabl za protokomer, auto je mrtav i nema trunke dima, kad se skine, ide kao nenormalan ali izbacuje oblak dima. Interesuje me da li pri zameni protokomera, auto neće biti tako mrtav i da li ima razlike staviti protokomer za jtd od 80 ili 116 konja? Da li se ovo dešava samo zbog protokomera ili ima neku ulogu i map senzor ili nešto drugo?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...