Jump to content
FAS Goran

DedaMraz

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About DedaMraz

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Preuzesmo auto 5.marta - u subotu. Za sada utisci , nakon punta - kao avion.
  2. Moj Tipo stiže ovih dana. Javljeno mi je prekjuče da je stigao u Crnu Goru. Kaparisan 17.6.21. Ranije su mi pominjali da će vereovatno Nikom Kg da transportuje svoje kamionom.
  3. Pozdrav svima, reših da se i ja priključim. U istoj sam situaciji kao kolega Pile Sale. Čekam Tipa (Hečbek 1.4 motor). Poručio sam auto još 17.juna. Bilo je milion odlaganja.... Danas su mi u NIKOM Kragujevac rekli da je auto proizveden 18. januara , da se još uvek ispred fabrike. Nisu mi jasno rekli kada mogu da očekujem isporuku. Od :"moguće za 15 -ak dana", do : "1. aprila "(al to je kao malo verovatno). Sa druge strane prodajem staroga puntića, i imam ozbiljnijih kupaca, i već 3. put dajem oglas ... Plus ističe i registracija, za njega, za 25 dana. Kolega Pile Sale imaš li neku informaciju kada bi mogla biti isporuka? Ili neko drugi?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...