Jump to content
FAS Goran

Kule

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kule

  1. Kad ga skines sa kontakta posle 1 min nece da upali ,a kad ga ugasis i vratis na kontakt moze da stoji koliko god hoces upali
  2. Primetio sam da kad ugasim auto i ako ga vratim na kontakt i tako ga ostavim 10-20 min auto upali bez problema
  3. Po drugari imam problem. Upitanji je panda 1.3 mjet 2006 god. Auto pali 5-6 puta zaredom ugasim ga i nakon 5 min hocu da ga upalim samo vergla posle par verganja opet upali. Menjao sam svasta ( dva puta motorni racunar u kompletu sa kljucem bravom i imobilajzerom, stavio drugu punpu visokog pritiska druge dizne, magistralu sa senzorima pritiska ,senzore radilice i bregaste ,alnaser, nov akumulator i parce motorne instalacije i na kraju lanac i lancanike) sve sam skidao i stavljao jedno po jedno sa iste pande koja je u ispravnom stanju na kraju sam nasao problem na davacu pritiska goriva nedobijam struju na jednoj zici ispratio je do kompjutera nije nigde u prekidu pa me interesuje da nije neko imao slican problem?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...