Jump to content
FAS Goran

Proka 22

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Proka 22

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Servisi su navodno uradjeni i naglaseno je kako je zamenjen lanac ( auto inace kupljen od zetovog prijatelja na placu koji "ne bi zajebao" ), a akumulator mi jeste slab tako da ako to moze da dovede do greske sa Start-Stop sistemom to cu resiti lako. A za ovo lupkanje videcu sa majstorom ovih dana pa javljam. Hvala na pomoci i izdvojenom vremenu.
  2. Pozdrav svima Kupio sam Fiat Evo 1.3 mjet (84ks) kao prvi auto i evo nakon nekih 10tak dana od kupovine primetio sam lupkanje ( zvuk slican tup tup tup...... uz malu varijaciju obrtaja dok se to dogadja) izmedju recimo 1300/1500 rpm pri blagom gasu u 4. i 5. brzini ( u petoj znatno glasnije ). E sad ja razumem da su to niski obrtaju ali smatram da nije normalo da auto proizvodi takav zvuk kao kad ubacis u 3. na 20km/h. Planiram da odem u servis u ponedeljak ali od nervoze sam nestrpljiv i nadam se da cu dobiti jos necije misljenje pre odlaska u servis jer ipak sam neiskusan sto se tice odlaska kod majstora. Takodje danas sam imao i prvo duze putovanje oko 500km i upalila mi se greska Start/Stop unavailable...... Check Engine e sad istrazio sam to vec na internetu i nasao sam slicna iskustva kod ljudi, navodno to je neki senzor kod menjaca koji je vezan za Start/Stop sistem i da samo on treba da se zameni. Takodje pise da se nakon 3. paljenja greska izgubi sto se pokazalo kao tacno (ali se vratila nakon 80km opet i opet nestala nakon 3 paljenja i tako u krug....), e sad me zanima dal neko zna koliko takva popravka moze da kosta. Hvala svima unapred na pomoci, prosto od nervoze i straha da sam za prvi auto kupio krs nisam imao snage da se bolje upoznam sa pravilima ( pre nego krnem da pisem) i izvinjavam se ako sam neko prekrsio.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...