Jump to content
FAS Goran

danter

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About danter

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nakon više meseci mučenja i odlazaka od majstora do majstora i menjanja svega i svačega ( na kraju ispostaviće se nepotrebnim) problem nisam mogao da rešimo i auto je prodat majstoru koji mu je ugradio TNG ( on ga do današnjeg dana nije popravio ). Zaključak je da se plin i tjet motor ne vole. Nikom ne bih preporučio ugradnju gasa u auto s tim motorom osim ako ima viška para, vremena i živaca.
  2. Letos u servisu kod Gorana u Zemunu preporučili su mi da potrošim benzin koji imam u njemu i da sipam od 100 oktana što sam i uradio i stvarno nisam imao problema par meseci, sad je gospođa sipala običan benzin i opet isti problemi. Hvala na podsećanju! Sad ću da potrošim ovaj benzin pošto sutra idem na put, pa ću sipati jači i javljam ishod.
  3. Pozdrav! Grande Punto 1.4 tjet 120 KS sa gasom ima problem prilikom paljenja kad je hladan. Motor počne da podrhtava, neće da primi gas, to traje 1-2 minuta i nakon toga radi normalno. Kad je vruć nema nikakvih problema. Nebitano je da li radi na benzinu ili gasu, isto se ponaša. Zadnjih 5000 km je zamenjen akumulator, svećice, map senzor, senzor temperature, klapna gasa i opet je sve isto. Moram da napomenem da se nekad desi da 5 dana radi sasvim normalno i onda opet ispočetka. Više nemam predstavu šta je, kao ni majstori. Da li je neko imao sličan slučaj i kako ga je rešio?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...