Jump to content
FAS Goran

IronStar

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IronStar

  1. Hahahahahah bilo se nesto oteglo pa je dugo stajala u servisu. Oni znaju da imam sta da vozim, pa nisu zurili, ja nisam u fazonu da pozurujem, Mirko imao nekih privatnih problema, bila mala reklamacija pa se pojavila opet u pozadini jednog klipa i tako redom. Svakako auto je kod mene vec neko vreme, ziva, zdrava, citava, nije (vise) dekoracija, a oni su se nasnimali klipova pa sad dok ode iz pozadine. Bila je i ovde
  2. Doslo vreme za update! Ubacen konacno sper, usput sam dunuo i najskuplju i najstrasniju srpsku rec pored promaje - plivajuci zamajac. Korpa pukla, zamajac umro. Nov set kvacila ojacan kod Malinica, spreman za dosta vise snage nego što ima sada. Raspali su se i krstovi poluosovina, pa su o istom trošku i postupku ubaceni novi. Tek posle ovoga sam video koliko se snage gubilo na raspalo kvacilo. Auto ide kao nenormalan i cuje se jos bolje, priblizava se vreme da se proba setup na Navaku.
  3. Stigla mapa, BPS, auto bio danas na valjcima 186.8HP i 426.6Nm tj +36HP i +106Nm. Ide znacajno bolje neho fabrika, prvo sedanje u kola je bilo "u jbt, stajeovo, od kad ovaj auto moze ovo da uradi?" Ostalo je jos da se zameni desna poluosovina i ubaci sper koji vozim u gepeku od decembra, i to je to za ovu fazu, dok me opet ne zasvrbi da mi fali jos gasa.
  4. Ostao sam duzan slike cevki pozadi U ponedeljak Revo Stage 2 mapa
  5. Projekat u fazi mirovanja Nemam sta narocito pametno da napisem osim imam dva, treba da se spakuje da postanu jedan, medjutim mnogo para, mnogo posla, mnogo cimanja, i nije mi trenutno prioritet. Iskreno, izgoreo sam sto ne mogu da nadjem bas dobrog limara godinama, tako da je to primarna kocnica.
  6. Imam samo jednu nakon spustanja, neke od ranije, a dupla cevka je toliko sveza da nemam ni jednu sliku Felnice jos nisu montirane na kola čekaju leto, imam samo kako su stajale kod prethodnog vlasnika.
  7. Samo da javim da je ziva, zdrava, iako u mozda malo agresivnijim rukama od prethodnih vlasnika Od kad je presla na drugu stranu mosta, presla je 15ak hiljada bez vecih problema. Pored standardnog servisiranja i menjanja onoga sto je pri kraju ili otislo, Srpskim putevima hvala, dobila je i par unapredjenja. Fabricke opruge su zamenjene Eibach Pro kitom. Ovde ranije spominjani drugi otvor na braniku je otvoren, DPF zamenjen protocnim loncem a zadnji lonac deportovan. Pored toga, stigao je i Racing Diffs kit za sper diferencijal, nadam se da ce to zajedno sa mapom od 200tinak konja biti na kolima do kraja meseca. Ako 200tinak ne bude dovoljno, vec sam u pregovorima da na prolece/leto to postane po motor bezbednih, kovanih, 300+, no to je verovatno prica za neko sledece javljanje. Estetski, pre neki dan su stigle 19ice za leto, svakako su morale barem dve nove gume za sledecu sezonu, pa kad vec kupujem neka budu za broj vece.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...