Jump to content
FAS Goran

MilanCC

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MilanCC

  1. Komentaru su dobro došli zato sam i napravio ovu temu, da vidim šta ljudi misle. Ovo jeste gruba procena samo na osnovu potrošnje i cene automobila i goriva. Koga god da pitate koji bi auto uzeo benzin ili dizel, većina kaže dizel ali ta razlika u ceni nekad se isplati tek posle 200.000km a prosečan vozač pređe godišnje između 15.000km ili 20.000km to znači tek posle 10godina on počinje da štedi. Kod nekih elektro automobila je ista priča.
  2. Pozdrav Ivane, Potpuno se slažem sa vašim komentarom, svi znamo kako proizvođači mere potrošnju i u kojim uslovima. U aplikaciji vi upisujete cene i potrošnju. Kada uđete birate da li hoćete da računate u litrima i kilometrima ili galonima i miljama. Zatim birate šta upoređujete na primer benzin-dizeli ili benzin-elektro ili elektro-elektro. Posle toga sami upisujete cene i potrošnju i na kraju vam program izračuna.
  3. Pozdrav svima na forumu, Moje ime je Milan, volim automobile tj. volim da ih vozim ne i da ih popravljam to prepuštam majstorima . Automobil služi meni ne ja njemu . Hteo sam da vam predstavim jednu aplikaciju koja se zove Car Compare Ova aplikacija upoređuje cenu automobila, potrošnju goriva i cenu goriva ili el. energije. Na primer ako želite da kupite nov automobil ali ne znate da li da uzmete elektro, benzin ili dizel. Elektro automobil je skuplji ali cena el. energije je znatno niža od cene benzina ili dizela, pitanje je koji se isplati. Ako znate koliko godišnje prelazite km, pomoću ove aplikacije možete izračunati posle koliko km km će ekonomičniji a skuplji automobil početi da štedi. Na slici možete videti jedan primer. Zanima me vaše mišljenje o aplikaciji, da li je korisna, dobra ili ne. Možete mi poslati podatke automobila koji vas interesuju pa ću vam izračunati. Jedna napomena aplikaciju možete naći u Play prodavnici i ona se plaća. I na kraju da se zahvalim administratoru foruma neshaoct koji mi je dozvolio da predstavim moj projekat vama.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...