Jump to content
FAS Goran

Slex

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Slex

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd - Pozarevac

Previous Fields

  • Garage
    Nuova BRAVO 1.4 90KS - TNG
  1. Pozdrav, Pokusao sam da nadjem slicnu temu, ali bezuspesno.. Juče primetih da mi je kožica između volana i table ispala iz ležišta. Nije nešto što utiče na performanse automobila, ali me nervira i volim da sve bude "na svom mestu". Da li je rešenje skidanje volana i obloge ? Ili nešto drugo? Hvala unapred.
  2. Pozdrav drugari, Da ne otvaram novu temu, potrebna mi je mala pomoc. Ako je konstatovano da je centralni nosac motora za zamenu (radi se o 1.4 90kS) da li se zapravo radi o "zadnjem" nosacu ?
  3. Pozdrav drugari, Pre neki dan parkirah Fiat Brava 1.4 2009. - najpitomijeg motora Za sada nemam posebnih primjedbi osim na osvetljenje puta - oborena svetla. Shvatio sam da su im projektori slaba tacka i verovatno su kaputirali. U moru postova na ovom forumu sigurno negde postoji, ali ja ne mogu da pronadjem, a interesuje me da li postoji neko precizno uputstvo kako mogu da se ociste nekom manje invazivnom metodom. Takođe sam shvatio da je zamena xenonskim projektima vrhunsko rešenje, ali bih probao da malo kupim vreme (novac) da izvučem koju kandelu/lumen dok ne odlucim sta cu i za to obezbedim finansije. Za neki benefit od zamene kvalitetnijim sijalicama našao sam oprečna mišljenja tako da sam stvarno u problemu sa odlukom, a pritom ne mogu ni da sagledam šta sve imam od opcija, koliko to košta i koliko dobijam sa svakom od njih. Do sada sam imao iskustva samo sa starijim automobilima i klasičnim farovima. Da formulišem pitanje: šta sve imam na raspolaganju od opcija / koliko bi me to koštalo / i koji su benefiti od svake. Zamena xenonima mi je jasna, ali u ovom trenutku mi je potrebna neka jeftinije prelazno rešenje. Znam da ovo pitanje nije jednostavno, ali mi je svaka pomoć oko stvaranja predstave o ovoj temi dobrodošla.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...